👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Karate Mistrz - czy ktoś pamięta jeszcze tego klasyka?
Oczywiście, że pamięta, ma nawet całość.

hehe do tej pory na imprezkach go sluchamy dobra jest jeszcze krolowa disco

Ja bym raczej zapytał, kto tego nie pamięta/zna?
Nie dość że pan Piotr Fronczewski "fajnie" śpiewał, to moim zdaniem jest jednym z przyzwoitszych polskich aktorów
Nawet głupi serial "Rodzina Zastępcza" dzięki niemu nabiera charakteru

Nie dość że pan Piotr Fronczewski "fajnie" śpiewał, to moim zdaniem jest jednym z przyzwoitszych polskich aktorów

pola monola i coca cola strzeliłem gola w rytm rock'n'rolla. czy jakoś tak...
to były hity!

Nie, nikt nie zna, zwłaszcza że niedawno Sokół i Pono wszystkim przypomnieli.

to posłuchajcie piosenki King Bruce Lee w wykonaniu zespołu Labirytm jest zajebista

Oczywiscie mam calosc. Ja ze swojej strony polecam wykonanie King Bruce Karate Mistrz przez zespół The Sandals. Mozna odsluchac na mypejsie.
myspace.com/sandalsoi
myspace.com/sandalsoi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie