Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zlaskipanskiejbozydarr 2022-06-10, 23:28 2
Maniecky napisał/a:

Jestem fanem sztuk walki ale to akurat jest poj🤬e.....

? Co w tym jest poyebanego? Sztachetami czy maczetami się nie okładają, dobra bitka była. Wszystko pod kontrolą... Rusek mógł odklepac szybciej, ale może mu prąd odcięło. Sędzię czujny.

podpis użytkownika

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
KlangExtase 2022-06-10, 23:46 6
I takie coś wisi na youtubie. Może jeszcze ma monetyzację. A jak na filmie powiesz coś niezgodnego z poprawną politycznie narracją to demonetyzują kanał, ściągają filmy i kanał za jakieś z dupy powody.
Co do samej walki to chyba jest to najbardziej realistycznie wyglądająca "gala" z tych, które do tej pory widziałem. Choć z drugiej strony też dość filmowo podobny do produkcji typu "Hooligans 3"(tylko tam grupowe), "Fighting" czy "Damage".
Zgłoś
C................a 2022-06-11, 0:05 2
Ale zwierzęta
Zgłoś
silwerbalk 2022-06-11, 0:05 2
K🤬a z tymi łokciami to przesadził no ale c🤬j takie zasady mieli w klatce co nie oznacza że typ spokojnie zęby wypluł o tych łokciach .... Rusek Juz miał dość jak dostał baniaka ....
Zgłoś
huncfot130 2022-06-11, 1:16 1
A tem od razu Polak... Śledź zwykły..

AGKŚ

Zgłoś
krasnal_hałabała 2022-06-11, 4:20 6
I to są walki, a nie jakieś, k🤬a, KSW tańce i przytulanki i wygrane na punkty, serio, miałem nie włączać, bo myślałem, że znowu jakieś KSW, przytulanie i w sumie oglądając MMA czy inne KSW, czuję się jak pedał, bo nie ma co tam oglądać i tylko półnadzy faceci pop🤬lają a krwi prawie wcale, darcie mordy "Ladys and Gentleman, I need to cock in my chock", a tutaj się pozytywnie rozczarowałem, przynajmniej poważna walka i to na poziomie a nie amatorka, chociaż jeszcze brak im płynności ruchów żołnierza- weterana i miejscami obaj nie trzymają równowagi, ale większość cywili w prawdziwej walce nie potrafi a tutaj jest i tak wysoki poziom umiejętności jak na niemilitarnych, zresztą, żołnierze też gówno potrafią dopóki nie pojadą na prawdziwa wojnę albo przynajmniej kilka misji i tylko jeśli będą mieli szczęście i obu stronom skończy się amunicja, co w dzisiejszych czasach nie jest takie łatwe jak drzewiej... ehh... W każdym razie super walka, nie jestem za Arką, ale od dawna uważam, że kluby są jak Klany Wojowników z Mongolii i nie osiągną potęgi, póki nie pojawi się wielki wódz, który wszystkich zjednoczy. Zresztą, w obliczy wojny na Ukrainie, kibole powinny nabrać rozumu i zawrzeć rozejmy i rozpocząć współpracę na wypadek wpadki z wojną, przykładowo przydałoby się żeby w swoich miastach tudzież rejonach, szkolili cywili do walki, zwłaszcza tych słabych, bo silny sobie jakoś poradzi... ale dyscyplina u nich szwankuje, ile razy widziałem jak napierają na policyjną falangę i obskakują wp🤬l, a wystarczyłoby zrobić klin i falanga przerwana a potem od flank i psiarnia rozbita w puch by była.

W każdym razie ciekawe i zajebiste.

P.S. Nie umniejszam walce w parterze, sam uwielbiaj Jujutsu, ale w KSW to głównie grapling i to średnio fascynujący.

silwerbalk napisał/a:

K🤬a z tymi łokciami to przesadził no ale c🤬j takie zasady mieli w klatce co nie oznacza że typ spokojnie zęby wypluł o tych łokciach .... Rusek Juz miał dość jak dostał baniaka ....

No fakt, przesadził z łokciami, ale może babcia albo prababcia mu opowiadała swoje spotkanie z ruskimi, albo spotkanie siostry lub przyjaciółki, to się wk🤬ił chłop, widać było po twarzy, że traktuje tą walkę osobiście, personalnie, intymnie wręcz. Mam kumpla, który brał udział w takich walkach, sam przychodziłem, ale nawet wtedy potrafili się opamiętać w ostatniej chwili, tutaj gościu traktował to jako zemstę, osobiście i ideologicznie.
Zgłoś
Krzychuj123 2022-06-11, 6:32 1
Ja p🤬le, jak można być tak głupim żeby to się komuś podobało
Zgłoś
Adrian92 2022-06-11, 6:56 7
Krzyc🤬j123 napisał/a:

Ja p🤬le, jak można być tak głupim żeby to się komuś podobało

A Ty k🤬a co, taki normalny tylko w necie zabłądziłeś? Na harda wchodzisz i komentujesz jak mogą się podobać ludziom filmy gdzie ktoś komuś łeb odcina? Nie podoba się to skipuj film i sp🤬alaj,
Jakby na świecie się nie działy gorsze rzeczy. Chcą to się nap🤬lają.
Zgłoś
pochminick 2022-06-11, 7:53
Technicznie c🤬jnia. Np. 1:56 mógł ruskowi pięknie wyjechać lewym hakiem, bo rusek tracił równowagę bez żadnej gardy.
Zgłoś
Kamyk4 2022-06-11, 8:04 2
Odpowiedni filmik na sadola, jest brutalna walka ze slow motion, krótka i bardzo treściwa. Do tego rusek dostał w tytę i co? I "sadole" twierdzą, że to rozrywka jaskiniowców. Za to jak kotek zrzuci tv na podłogę to jest zajebiste. P🤬dy a nie sadole i tyle. Filmik zasługuje na browara, polecam KOTS na yt, dobre walki a nie pedalskie przytulanki, ustawione przepychanki na ważeniu czy żałosne face offy czy jak to patrzenie się na siebie przed walką się wabi...
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2022-06-11, 8:27 2
krasnal_hałabała napisał/a:

I to są walki, a nie jakieś, k🤬a, KSW tańce i przytulanki i wygrane na punkty, serio, miałem nie włączać, bo myślałem, że znowu jakieś KSW, przytulanie i w sumie oglądając MMA czy inne KSW, czuję się jak pedał, bo nie ma co tam oglądać i tylko półnadzy faceci pop🤬lają a krwi prawie wcale, darcie mordy "Ladys and Gentleman, I need to cock in my chock", a tutaj się pozytywnie rozczarowałem, przynajmniej poważna walka i to na poziomie a nie amatorka, chociaż jeszcze brak im płynności ruchów żołnierza- weterana i miejscami obaj nie trzymają równowagi, ale większość cywili w prawdziwej walce nie potrafi a tutaj jest i tak wysoki poziom umiejętności jak na niemilitarnych, zresztą, żołnierze też gówno potrafią dopóki nie pojadą na prawdziwa wojnę albo przynajmniej kilka misji i tylko jeśli będą mieli szczęście i obu stronom skończy się amunicja, co w dzisiejszych czasach nie jest takie łatwe jak drzewiej... ehh... W każdym razie super walka, nie jestem za Arką, ale od dawna uważam, że kluby są jak Klany Wojowników z Mongolii i nie osiągną potęgi, póki nie pojawi się wielki wódz, który wszystkich zjednoczy. Zresztą, w obliczy wojny na Ukrainie, kibole powinny nabrać rozumu i zawrzeć rozejmy i rozpocząć współpracę na wypadek wpadki z wojną, przykładowo przydałoby się żeby w swoich miastach tudzież rejonach, szkolili cywili do walki, zwłaszcza tych słabych, bo silny sobie jakoś poradzi... ale dyscyplina u nich szwankuje, ile razy widziałem jak napierają na policyjną falangę i obskakują wp🤬l, a wystarczyłoby zrobić klin i falanga przerwana a potem od flank i psiarnia rozbita w puch by była.
W każdym razie ciekawe i zajebiste.
P.S. Nie umniejszam walce w parterze, sam uwielbiaj Jujutsu, ale w KSW to głównie grapling i to średnio fascynujący.
No fakt, przesadził z łokciami, ale może babcia albo prababcia mu opowiadała swoje spotkanie z ruskimi, albo spotkanie siostry lub przyjaciółki, to się wk🤬ił chłop, widać było po twarzy, że traktuje tą walkę osobiście, personalnie, intymnie wręcz. Mam kumpla, który brał udział w takich walkach, sam przychodziłem, ale nawet wtedy potrafili się opamiętać w ostatniej chwili, tutaj gościu traktował to jako zemstę, osobiście i ideologicznie.

Piwo leci, jak na byłego wojskowego świetnie operujesz słowem pisanym. Na sadolu to raczej unikatowa umiejętność.

podpis użytkownika

Bo pić to trzeba umieć!
Zgłoś
szwarc_one 2022-06-11, 10:22
K🤬a jak z dyszla wyłapał to sam to poczułem a te łokcie to już morderstwo jak dla mnie j🤬a rasa
Zgłoś
p47 2022-06-11, 10:37
Jak masz wiecej to daj link . Lepsze to niz te ciota ksw lame
Emema
Zgłoś
LaChupacabra 2022-06-11, 11:29 1
"Po tej walce Kast8 nigdy nie był już sobą" - czytał Piotr Fronczewski.
Zgłoś
ProVVe 2022-06-11, 11:56
Były lepsze walki, a można powiedzieć "mistrz" KOTS-a (dunczyk dzikus) dostal się na galę i od Polaka wp🤬l tez wyłapał chyba poddanie jak się nie mylę i to dość szybko

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie