To bardzo nie dobrze, że zachowanie pani Kingi w stosunku. Do zmarłego syna, i nie odpowiedzialnię z jej strony.
?!
J🤬y... Jest dopiero 12:40, a ten już porobiony.

podpis użytkownika
Tak śmierdzą tylko pingwiny i niektóre zakonnice.Król Julian
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Mam nadzieje że Pan Hajzer tak samo ochoczo wytoczy jej proces jak innym którzy żartowali z śmierci jego dziecka.
Czy być może jednak żarty tego typu z jego grona znajomych mu nie przeszkadzają.
nie wiem jak umarł syn chajzera, ale myślę, że ciśnięcie tego typu żartów w dodatku w telewizji to straszne sk🤬ysyństwo. Rozumiem że to sadistic i powinno bawić, ale śmierć dziecka dla rodzica to chyba największy cios jaki można dostać od życia. To nagranie pokazuje tylko jaki brak poziomu prezentuje ten cały TVN
Myślę, że ona jest na tyle głupia że nie skojarzyła

nie wiem jak umarł syn chajzera, ale myślę, że ciśnięcie tego typu żartów w dodatku w telewizji to straszne sk🤬ysyństwo. Rozumiem że to sadistic i powinno bawić, ale śmierć dziecka dla rodzica to chyba największy cios jaki można dostać od życia. To nagranie pokazuje tylko jaki brak poziomu prezentuje ten cały TVN
"Dzień Dobry TVN" to program rozrywkowy - tak jak i TVN w ogóle.
A poziom rozrywki jest taki jaki chcą widzowie.
Dziś chyba jedynym program nierozrywkowym w TVN jest ich dziennik, czyli "Fakty". Tu poziom jest wysoki. Na poparcie mojej oceny daję link do filmiku w ktorym widać redaktora TVN w akcji:
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...