Te chwila. A czy przypadkiem, to nie jest jakiś w c🤬j stary materiał ? No bo k🤬a, kiedy ostatnio widział ktoś heyah, gdziekolwiek reklamującego się?
dreams955 napisał/a:
kiedy ostatnio widział ktoś heyah, gdziekolwiek reklamującego się?
Ja dziś na Sadolu...

Sprawa świeża, sprawdziłem...
podpis użytkownika
Q L I M A X
k🤬a . syn chajzera nie żyje bodajże od kilku lat ale ma jeszcze dwóch żywych . Kto miał się przyj🤬 o ten tekst to się przyj🤬

Ja p🤬le k🤬y gwiazdki telewizyjne bronią karpi,drzew,homoseksualistów są oburzone każdym zdaniem na temat ten który nie mieści się w ich kanonie postrzegania świata ale śmieszkować ze śmierci dziecka to już jest ok dla nich sp🤬oliny celebryckie poprosu

Weźcie wszyscy wyjebcie telewizor i zajmijcie się swoimi problemami. Polemizujecie nad szambem i oceniacie gówno. Po co?
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Ludzie, co Wam odp🤬la? Interesujecie się jakimś ludzkim ścierwem, które jest sławne tylko dlatego, że jest sławne?
Kto to k🤬a jest Kinga Rusin? Co ona zrobiła dla ludzkości? Wiem co może zrobić - zdechnąć, jak każdy pracownik propagandowych rozgłośni.
Uuu pochwal się co ty zrobiłeś dla świata? nic ? to co Ciebie też trzeba odj🤬 ? No raczej...

kolosasz napisał/a:
"Dzień Dobry TVN" to program rozrywkowy - tak jak i TVN w ogóle.
A poziom rozrywki jest taki jaki chcą widzowie.
Dziś chyba jedynym program nierozrywkowym w TVN jest ich dziennik, czyli "Fakty". Tu poziom jest wysoki. Na poparcie mojej oceny daję link do filmiku w ktorym widać redaktora TVN w akcji:
Świetne pytania dziennikarz zadał, może przetłumaczę Ci prościej bo mogłeś nie zrozumieć : Panie kaczyński czy zdolny jest pan dogadać się z każdym, niezależnie jak niezgodnie z pana światopoglądem czyni byle by to panu przyniosło korzyści ?
Natomiast odpowiedź... cóż tyle się można po tej partii właśnie spodziewać... choć może niektórzy raczej spodziweali sie jakieś inteligentnej na miarę wypowiadającego sie riposty typu: Sp🤬alaj lewaku

Nie wiem czy to stary materiał. Wiele wskazuje po obsadzie, że nie ale nie jestem specem.
Jednak o tym wczoraj mówili w jakiejś TV na satelicie, że nie popisała się pani kinga.
Co do reklamy heyah, wypowiem się jednak jako ekspert. Ostatnio widzę ich reklamy, i sporo bilbordów.
Jednak o tym wczoraj mówili w jakiejś TV na satelicie, że nie popisała się pani kinga.
Co do reklamy heyah, wypowiem się jednak jako ekspert. Ostatnio widzę ich reklamy, i sporo bilbordów.
K🤬a....serio??? Profesjonalna dziennikarka i taka wtopa ja p🤬le... to jest naprawdę brak słów