Państwo Kalinowscy
Ponad 12 tysięcy obejrzanych filmów w kinie
Ponad 30 stworzonych gier planszowych
alfabet Bogdana Kalinowskiego
kilkadziesiąt wierszy i system katalogowania.
Reportaż:
Tvn-owskie gówno (jeszcze kiedy mieli 9 tyś filmów obejrzanych:
Możliwe, że znani ale po tagach ich tutaj nie znalazłem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-11, 21:57
i tak umrą heheh hihi
konto usunięte
2012-08-11, 21:59
Ależ piękna sprawa. Zazdroszczę im tego, co stworzyli w swoim związku. Mam nadzieję, że ich zeszyty trafią do muzeum, a ich historia nie zostanie zapomniana.
A tak swoją drogą ciekawe czy Ją kiedyś wyr🤬ał w tym kinie... Bo coś mówił, że musi Ją budzić bo by nie zaliczył...

( A tak jeśli chodzi na serio to fajna sprawa

)
@qstra ty tez ale ciebie nikt nie bedzie znal, nic nie osiagniasz i bedziesz zerem wiec nie wiem skad ta radosc

(pewnie twoi rodzice juz zdychaja w biedzie :/)
konto usunięte
2012-08-11, 22:28
Hahahah!!! Dziad w pierwszym filmie nosi koszulkę In Flames! LOL!!
jeden film dziennie (a podobno ogladaja ich wiecej) to koszt jakis 50zl za dwa bilety. Razy 30 daje sumke 1500zl. Wysokie emerytury maja - pewnie ubeckie
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
konto usunięte
2012-08-12, 2:28
Cały bajer polega na tym, że w obecnych czasach nie liczą się osoby myślące kreatywnie.
W końcu łatwiej dyktować warunki szarej masie, niż inteligentnym ludziom, mogącym wykryć najróżniejsze machlojstwa.
Bo dlaczego mieliby nas szkolić na swojego przeciwnika, skoro mogą zamiast tego wyszkolić niewolnika?
Chyba dobrą rentę/emeryturę dostają, skoro pozwalają sobie na codzienne wypady do kina.
konto usunięte
2012-08-12, 8:18
2:28 Ona wącha butapren?
Po co wklejasz TVN skoro sam wiesz, że kłamią?
Tak się zastanawiam po co oni to katalogują?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Libertinus napisał/a:
Tak się zastanawiam po co oni to katalogują?
Bo lubią

.
Jezu jak się cieszę, że są jeszcze ludzie, którzy mają pasję i poświęcają wiele dla niej, i żyją dla niej, i nawet tworzą tak udany związek, który łączy jedna pasja. Podziwiam ich i zazdroszczę. Życzę wszystkiego dobrego!
konto usunięte
2012-08-12, 10:20