👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Nameless
Dobra pójde z Tobą na kompromis i powiem że to kwestia gustu (torrent czy stream)
Wirusów się nie boję, robali tak samo , mam 2 dobre antywirusy (ale oczywiście nie używam ich jednocześnie) + program antyspyware'owy , a jak mnie ma trafić to i tak trafi , nie mozna popadać w paranoję , jednak mam to na uwadze
A co do zewnętrznego dysku to jest na sacie i podłączony jako promary + windzia na nim , tak że jak cos to zrywam kable i fly away
*primary sory
Dobra pójde z Tobą na kompromis i powiem że to kwestia gustu (torrent czy stream)
Wirusów się nie boję, robali tak samo , mam 2 dobre antywirusy (ale oczywiście nie używam ich jednocześnie) + program antyspyware'owy , a jak mnie ma trafić to i tak trafi , nie mozna popadać w paranoję , jednak mam to na uwadze
A co do zewnętrznego dysku to jest na sacie i podłączony jako promary + windzia na nim , tak że jak cos to zrywam kable i fly away

*primary sory

@alexandru
A co jak w antywirusie masz backdoora?
Też myślę, że to kwestia gustu.
Oglądałem seriale, które były w gorszej jakości niż na torrentach. Nie oglądałem nigdy filmów na Kinomaniaku, więc się nie spieram
A co jak w antywirusie masz backdoora?

Też myślę, że to kwestia gustu.
Attero132 napisał/a:
@UP i 2x UP
Na kinomaniaku większość filmów było w 720p
Oglądałem seriale, które były w gorszej jakości niż na torrentach. Nie oglądałem nigdy filmów na Kinomaniaku, więc się nie spieram

Po pierwsze można zapłacić kary za ściąganie z Torrentów.
antyweb.pl/polowanie-na-piratow-za-film-czarny-czwartek-jacek-wisniewski-padl/
Więc radzę, nie ściągać Polskich shitowych filmów
.
antyweb.pl/polowanie-na-piratow-za-film-czarny-czwartek-jacek-wisniewski-padl/
Więc radzę, nie ściągać Polskich shitowych filmów

Kiedyś czytałem, że pobrany plik można mieć przez 24h na kompie... Wolę sobie pobrać film i obejrzeć w dobrej jakości z napisami niż oglądać na streamie z lektorem...

Yogii26 napisał/a:
Ty chyba nie wiesz co to jest "stream". Stream jest udostępniany przez serwer zewnętrzy, to że ty ściągniesz część filmu i będziesz go mógł obejrzeć nie oznacza że jest to stream.
Nie musisz mi tłumaczyć co to jest stream, serio.
Uprościłem trochę sprawę, bo w tym kontekście nie ma to wielkiego znaczenia. Chodziło o odtwarzanie filmu na bieżąco ("na żywo") przed ukończeniem pobierania całego pliku - bez czekania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie