Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Attero132 2014-01-11, 0:03 10
@UP i 2x UP
Na kinomaniaku większość filmów było w 720p
Zgłoś
Roxiii 2014-01-11, 0:04 11
sprawdź stronę kinoman . tv
Zgłoś
GillesV 2014-01-11, 1:28
@up prawie to samo ;] szkoda ze dane nie pasują ;p
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 1:46
@Nameless

Dobra pójde z Tobą na kompromis i powiem że to kwestia gustu (torrent czy stream)

Wirusów się nie boję, robali tak samo , mam 2 dobre antywirusy (ale oczywiście nie używam ich jednocześnie) + program antyspyware'owy , a jak mnie ma trafić to i tak trafi , nie mozna popadać w paranoję , jednak mam to na uwadze

A co do zewnętrznego dysku to jest na sacie i podłączony jako promary + windzia na nim , tak że jak cos to zrywam kable i fly away

*primary sory
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 2:11
@alexandru
A co jak w antywirusie masz backdoora?
Też myślę, że to kwestia gustu.

Attero132 napisał/a:

@UP i 2x UP
Na kinomaniaku większość filmów było w 720p

Oglądałem seriale, które były w gorszej jakości niż na torrentach. Nie oglądałem nigdy filmów na Kinomaniaku, więc się nie spieram
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 2:35 16
przeniesli sie na strone www.kinoman.tv
Zgłoś
bravoteampolska 2014-01-11, 2:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 2:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 3:01
Zgłoś
Yogii26 2014-01-11, 3:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 3:38
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 4:21
ACTA wjezdza na rejon
Zgłoś
NightWing92 2014-01-11, 5:03
Po pierwsze można zapłacić kary za ściąganie z Torrentów.
antyweb.pl/polowanie-na-piratow-za-film-czarny-czwartek-jacek-wisniewski-padl/

Więc radzę, nie ściągać Polskich shitowych filmów .
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 5:17
Kiedyś czytałem, że pobrany plik można mieć przez 24h na kompie... Wolę sobie pobrać film i obejrzeć w dobrej jakości z napisami niż oglądać na streamie z lektorem...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-11, 5:46
Yogii26 napisał/a:

Ty chyba nie wiesz co to jest "stream". Stream jest udostępniany przez serwer zewnętrzy, to że ty ściągniesz część filmu i będziesz go mógł obejrzeć nie oznacza że jest to stream.

Nie musisz mi tłumaczyć co to jest stream, serio.
Uprościłem trochę sprawę, bo w tym kontekście nie ma to wielkiego znaczenia. Chodziło o odtwarzanie filmu na bieżąco ("na żywo") przed ukończeniem pobierania całego pliku - bez czekania.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem