Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
shoe5maker 2024-12-10, 23:37 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
smc 2024-12-10, 23:37 15
Mocz z butelki po całej kabinie bęc!
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-11, 0:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-11, 0:23
@Driver19cm: próbuje jest upośledzony pomodlę się za niego może mu się pogorszy.
Zgłoś
mieszał 2024-12-11, 4:19 7
Zgłoś
Aaltonen 2024-12-11, 5:09
Raczej - katapultowanie.
Zgłoś
Roskosmos 2024-12-11, 5:41 2
Jak to jest że po prawo jest noc a po lewo dzień
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-11, 8:02 1
Zgłoś
Pizdokleszcz 2024-12-11, 9:36 2
Driver19cm napisał/a:

Oooo. Jaki agresywny. Dwa i pół miesiąca temu, jakos pod wieczor, bo juz dokladnej godziny nie pamietam, ale pisałeś posta, w którym chwaliłeś jednego z użytkowników. A teraz taka agresja.
Co się zmieniło?

Mam pytanie, a pamiętasz może co robiłem w weekend? bo tak się schlałem, że ja nic nie pamiętam :/
Zgłoś
turor 2024-12-11, 10:02
Zgłoś
konto usunięte 2024-12-11, 10:10
smc napisał/a:

Mocz z butelki po całej kabinie bęc!

dobrze, że w kabinie a nie na poboczach ulić jak to ukry robią
Zgłoś
Driver19cm 2024-12-11, 11:14
WrednyStaryDziad napisał/a:

Mam pytanie, a pamiętasz może co robiłem w weekend? bo tak się schlałem, że ja nic nie pamiętam :/

Dokładnie pamiętam, pisałeś mi, że wróciłeś z dwoma blondynkami do domu. Jedna lat 22 druga 29

Wciągałeś koks z poślada i rżnąłeś je do rana. Pozniej zasnąłeś

Nie ma za co
Zgłoś
metyoo 2024-12-11, 11:19
chińczyki montują już katapulty, co prawda wymagają dopracowania, bo widzę pewne niedociągnięcia, ale już są
Zgłoś
Pizdokleszcz 2024-12-11, 11:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem