Igarnijcie dupe, widać, że babka jest z kolesiem po lewej którego nie widać (a na którego na początku wskazuje) ja jebie...
500 piw, serio? Nowe pokolenie po 2 latach się zalęgło?
Filmik jest w necie od blisko 2 lat i był na sadisticu, może moderatorzy się zmienili, nie wiem...
Edit///
Dziękuję za soczystego warna, poczuliście się lepiej?
Temat do filmiku, swoją drogą 5 sekund szukania: sadistic.pl/kiss-cam-vt101082.htm?highlight=kiss+cam
Filmik jest w necie od blisko 2 lat i był na sadisticu, może moderatorzy się zmienili, nie wiem...
Edit///
Dziękuję za soczystego warna, poczuliście się lepiej?
Temat do filmiku, swoją drogą 5 sekund szukania: sadistic.pl/kiss-cam-vt101082.htm?highlight=kiss+cam

Podoba mi się jak facet szybko ogarnął plan zapasowy. A ta baba pasztet jak rzadko, a zachowywała się jak by była nie wiadomo jaka laseczka
Wiesz TomdeX też nie wiem za co Ci dali. widać mają jakiegoś nowego moda z kompleksem niższości.

Wiesz TomdeX też nie wiem za co Ci dali. widać mają jakiegoś nowego moda z kompleksem niższości.
Witam. Zakładałem te konto tylko po to aby dać temu Gif. piwo gdyż azalisz zacnie wybrnął Mości Mąż z tej krnąbrnej sytuacji znieważając Bazyliszka obok siedzącego. Tak niestety ruszyłem się by zrobić konto i jesteście na mnie skazani i na moje porypane komenty ... Jednak Piwo jak widać może pokonać lenia....
Drunk Science!!
Drunk Science!!

podpis użytkownika
"Nie można nauczyć się jak być C🤬jem, nim trzeba się urodzić!".