👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:17

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatnio to na TVN , Polsat , Tvp i nawet w RMF-fm widziałem !!! A. widzisz i nie grzmisz !!

@ UP
nie widzicie ze kamerzysta sie jebnął i myslał że są parą. Gościówa wyraźnie pokazuje na początku paluchem innego faceta i sie do niego przytula mysląc,że kamerzysta zmieni ujęcie
nie widzicie ze kamerzysta sie jebnął i myslał że są parą. Gościówa wyraźnie pokazuje na początku paluchem innego faceta i sie do niego przytula mysląc,że kamerzysta zmieni ujęcie

adresikpuma napisał/a:
@ UP
Pewnie tak było ale oni specjalnie wybieraja osoby co nie sa para czasem bo ciagle calowanie sie parek byloby nudne. Dlatego czasem tak robia a nawet 2 chłopów potrafią do kiss camu dac

Kolejny punkt do listy "dlaczego piwo jest lepsze od kobiety?":
- piwa nie wstydzisz się całować publicznie, nawet jeśli jest małe.
- piwa nie wstydzisz się całować publicznie, nawet jeśli jest małe.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie