Jakiś Ching Xi Chong nawp🤬lał się za dużo wołowiny z psa na ostro?
Fajną tą kanalizację mają, taką bezpieczną
szczególnie ten pierwszy właz, już pewnie na orbicie jest.
Wyobraź sobie że siedzisz na tronie a tu ci całą zawartość wyp🤬ala na ciebie
ja pierniczę, strach do kibla iść.

Wyobraź sobie że siedzisz na tronie a tu ci całą zawartość wyp🤬ala na ciebie

11 sekund ta pokrywa leciała, to chyba wysokość blisko 200m
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Co oni tylko k🤬a fasolke po bretońsku wp🤬lają, co chwile filmy z chin z fruwającymi porywami kanalizacji...
Siriuz napisał/a:
11 sekund ta pokrywa leciała, to chyba wysokość blisko 200m
Jeszcze jak pięknie odbiła się od asfaltu. Swoją drogą, musiało tam być ładne stężenie metanu albo siarkowodoru.
Jakim trzeba być z🤬bem żeby dodać tak c🤬jową, pseudo muzykę...
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
KuKuKa napisał/a:
Fajną tą kanalizację mają, taką bezpieczną szczególnie ten pierwszy właz, już pewnie na orbicie jest.
Wyobraź sobie że siedzisz na tronie a tu ci całą zawartość wyp🤬ala na ciebie ja pierniczę, strach do kibla iść.
Na 100% gdzieś w pobliżu,chiński gówniak wrzucił do studzienki zapaloną zapałkę lub peta. Już takie akcje były na sadolu i prawie wszystkie z chin
Szary_Jeleń napisał/a:
Muzyka zajebista z serialu Zmiennicy
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Na 100% gdzieś w pobliżu,chiński gówniak wrzucił do studzienki zapaloną zapałkę lub peta. Już takie akcje były na sadolu i prawie wszystkie z chin
Tak jest najczęściej ale tutaj wcześniej widać że jakaś ekipa się rozwinęła, widać czerwony parawan.
Halman, jesteś mistrz. Jeden z najlepszych filmów na tym portalu, a za podkład muzyczny powinieneś dostać Oscara.
[ Dodano 2024-08-19, 13:05 ]
Oto Oscar:
[ Dodano 2024-08-19, 13:05 ]
Oto Oscar:

Szary_Jeleń napisał/a:
Alternatywa. Średnio mi pasuje, ale cokolwiek innego jest zwykle lepsze od Halmanowej przeróbki
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.