Gościa tam reanimują a hard gamerzy niewzruszeni nak🤬iają dalej w lole i inne c🤬je muje
A tak serio, to koleś musiał mieć jakies problemy krążeniowo-naczyniowe czy coś w ten deseń. Albo w ogóle nie wychodził na świeże powietrze, tyle co do kafejki. No k🤬a, żaden ze mnie atleta, ale przy kompie też nie siedzę 24/7 chociaż- jak dorwałem się do Mass Effect 2 to 30 godzin od kompa nie wstałem, to samo zdarza mi się jak już mam czas popykać na necie w The Old Republic, i jakoś nie czuję zmęczenia poza brakiem snu. Tylko że ja żyję i zap🤬lam 'trochu' też poza kompem ;P Tak sobie myślę, że jeśli ktoś może przykładowo zapieprzać 12 godzin na tartaku, to 24 godziny przy kompie raczej go nie zabiją.

Jak można tak zmarnować sobie życie, trza coś robić, biegać, skakać, śpiewać k🤬a chodzić na spacery czy cokolwiek!
Gra ktoś ze mną w CSa?
Gra ktoś ze mną w CSa?

Jak na gracza przystało: "Do końca, full control."
czyt. Tomasz Knapik
czyt. Tomasz Knapik
sciema napewno przegrywal w SC i chcial uniknac przegranej wiec zaliczyl dropa.

Skośnoocy są bardzo honorowi, mają różne cele cele życiowe których niezrealizowanie splamiłoby owy honor. I tak jak my często stawiamy sobie za cel: wybudowanie domu, zasadzenie drzewa i spłodzenie potomka, tak żółtki za cel stawiają sobie przynajmniej raz w życiu umrzeć przy komputerze. Taka tradycja.