Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie cwaniaczki to najczęściej w głębi duszy wystraszone szczeniaki z małymi pytkami.
Ciekawe na jakiej podstawie można coś takiego wywnioskować...

Ciekawe na jakiej podstawie można coś takiego wywnioskować...![]()
kolo pewnie cale zycie jest pedalem to wie

I gdzie ta wyższość białej rasy?
W kazdej rasie sa tzw. elity czy to mózgowe czy fizyczne. Ten akurat był zakalcem, prawdopodobnie takim jak ty.
Kitajce są akurat najbardziej spoko i przynajmniej moga sie czyms pochwalic. A czarne pantery ?
Typowy przykład życiowego cwaniaka, który żeby być "straszny i groźny" narobi sobie tatuaży na ryju, albo potnie twarz i wytatuuje oczy jak niejaki Popek. Łazi takie od klubu do klubu. Fika do każdego gdy jest z kolegami żeby pokazać jaki to on nie jest. Nikogo nie szanuje. I przychodzi moment gdy spotyka kogoś jak ten azjata, który poświęca życie treningom i spuszcza mu srogi wp🤬l. Brawo.
Wszystko pod publikę

Typowy przykład życiowego cwaniaka, który żeby być "straszny i groźny" narobi sobie tatuaży na ryju, albo potnie twarz i wytatuuje oczy jak niejaki Popek. Łazi takie od klubu do klubu. Fika do każdego gdy jest z kolegami żeby pokazać jaki to on nie jest. Nikogo nie szanuje. I przychodzi moment gdy spotyka kogoś jak ten azjata, który poświęca życie treningom i spuszcza mu srogi wp🤬l. Brawo.
od popka to Ty sie odp🤬l wygral wszystkie swoje walki w klatce a ty k🤬a co wygrales to jedynie c🤬ja do dupy
od popka to Ty sie odp🤬l wygral wszystkie swoje walki w klatce a ty k🤬a co wygrales to jedynie c🤬ja do dupy
twardydb
pijem bo muszem

Niesamowite, nie sądziłem, że dożyję dnia, w którym ktoś będzie bronił jedno z największych pośmiewisk świata

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie