👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ostatnio ktoś zapodał filmik jak kaszojadek dostaje takim deklem

podpis użytkownika
Alien
Halman napisał/a:
pokrywa kanału weszła na orbitę...
To był udany start chińskiej pokrywy międzykontynentalnej, o czym przekonali się mieszkańcy pewnej plebanii w Polsce

Juzwa napisał/a:
Ciekawe, gdzie spadnie.
spadła tak szybko jak sie uniosła w tym samym miejscu
tzn jakies 2m głebiej ekranu wszystko sie nagrało
[quote=
Halman napisał/a:
To był udany start chińskiej pokrywy międzykontynentalnej, o czym przekonali się mieszkańcy pewnej plebanii w Polsce
"Zulu-Gula"
orbita cz inny kontynent?
Halman napisał/a:

"Zulu-Gula"
orbita cz inny kontynent?
r061071 napisał/a:
spadła tak szybko jak sie uniosła w tym samym miejscu
tzn jakies 2m głebiej ekranu wszystko sie nagrało
2m głębiej to podskoczyła następna klapa. Tej co pofrunęła na filmie, nie widać.
Podczas jednego z testów nuklearnych podobna pokrywa osiągnęła prędkość ucieczki 60km/s czyli 60 razy więcej od prędkości dźwięku
Inter-kontynentalna brzmi lepiej. Na tej samej zasadzie PKP pociągi międzymiastowe nazwała Inter-City.
Po płomieniu obstawiam jakieś +100 metrów, pewnie opadało dobre 12-15 sekund.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie