b) zakopują gówno / mocz w przeciwieństwie do psów, które rozstawiają pułapki co 2 metry
c) wybijają masowo gryzonie (musiałbyś zobaczyć ile tego moje dzikusy przynoszą mi w prezencie

a) wykastrowane nie znaczą terenu i nic nie śmierdzi
b) zakopują gówno / mocz w przeciwieństwie do psów, które rozstawiają pułapki co 2 metry
c) wybijają masowo gryzonie (musiałbyś zobaczyć ile tego moje dzikusy przynoszą mi w prezencie )
Nie przynoszą ci w prezencie tylko lituja się nad tobą bo widzą że sam k🤬a nie potrafisz złapać

@up powtarzasz głupoty po poligonie i innych połmózgach. Tępienie kotów przyczyniło się do wielu epidemii , miedzy innymi czarnej ospy, gdyż koty zabijają gryzonie i ptaki, które przenoszą rożne choroby. Jak ktoś nie lubi to nikt mu nie każe trzymać w domu ale dzikie koty są pożyteczne w c🤬j.
Głównie pasożyty takie jak pchły roznoszą choroby więc zanim zaczniesz kogoś wyzywać to zweryfikuj swoje informacje.
@UP tak czy siak koty to szkodniki zwłaszcza w miastach srają szczają (szczochy mają wyk🤬isty zapach w c🤬j) wszędzie wp🤬lają a te j🤬e zdziczałe to już w ogóle c🤬j wie po co one są i jeszcze ludzie te k🤬y karmią
A ty po c🤬j tu jesteś? Tylko śmiecisz żresz srasz szczasz i roznosisz choroby. Jak ci przeszkadzają istoty z których więcej pożytku niż z ciebie to się odjeb na strzelnicy czy gdzieś, zmniejszysz emisję dwutlenku węgla i dasz nam materiał na hardzie ze strzelnicy, jedyne pożyteczne czyny jakie byś w życiu zrobił.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.