Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
T................3 2019-05-31, 18:16 4
Miałem nadzieję, że wsiądzie i mu zatrąbi, a tu zwykły sweetastic.
Zgłoś
b................3 2019-05-31, 19:54 6
Ja myślałem, że odpali silnik i kot się posra ze strachu
Zgłoś
W................k 2019-05-31, 20:30 6
dlatego też koty powinno się utylizować i trzymać max w zoo
Zgłoś
mam_racje 2019-05-31, 20:31
@up: prawie się porobił, drzemka w cieniu na ogrzewanym, wyprofilowanym leżaczku... śni mu się miziająca kotka a to JEB: brodaty typ
Zgłoś
W................k 2019-05-31, 20:44 10
@UP tak czy siak koty to szkodniki zwłaszcza w miastach srają szczają (szczochy mają wyk🤬isty zapach w c🤬j) wszędzie wp🤬lają a te j🤬e zdziczałe to już w ogóle c🤬j wie po co one są i jeszcze ludzie te k🤬y karmią
Zgłoś
homorek 2019-05-31, 20:49
Jak słabe jest moje życie. Zwykły sierść dotykał Corvetty. A ja p🤬da zarobkowa tylko w tv pooglądać zostało.
Zgłoś
imperator69 2019-05-31, 20:52 61
@up powtarzasz głupoty po poligonie i innych połmózgach. Tępienie kotów przyczyniło się do wielu epidemii , miedzy innymi czarnej ospy, gdyż koty zabijają gryzonie i ptaki, które przenoszą rożne choroby. Jak ktoś nie lubi to nikt mu nie każe trzymać w domu ale dzikie koty są pożyteczne w c🤬j.
Zgłoś
fdM 2019-05-31, 20:58 19
a) wykastrowane nie znaczą terenu i nic nie śmierdzi
b) zakopują gówno / mocz w przeciwieństwie do psów, które rozstawiają pułapki co 2 metry
c) wybijają masowo gryzonie (musiałbyś zobaczyć ile tego moje dzikusy przynoszą mi w prezencie )
Zgłoś
obiko99 2019-05-31, 21:39 20
fdM napisał/a:

a) wykastrowane nie znaczą terenu i nic nie śmierdzi
b) zakopują gówno / mocz w przeciwieństwie do psów, które rozstawiają pułapki co 2 metry
c) wybijają masowo gryzonie (musiałbyś zobaczyć ile tego moje dzikusy przynoszą mi w prezencie )

Nie przynoszą ci w prezencie tylko lituja się nad tobą bo widzą że sam k🤬a nie potrafisz złapać

Zgłoś
maddog77 2019-05-31, 22:10 1
Kitku to wyj🤬 jak ja rano gdy się budzę ze słodkiego snu..a tu Polska k🤬a..(parafrazując Łódź k🤬a)
Zgłoś
mygyry 2019-05-31, 22:28 2
imperator69 napisał/a:

@up powtarzasz głupoty po poligonie i innych połmózgach. Tępienie kotów przyczyniło się do wielu epidemii , miedzy innymi czarnej ospy, gdyż koty zabijają gryzonie i ptaki, które przenoszą rożne choroby. Jak ktoś nie lubi to nikt mu nie każe trzymać w domu ale dzikie koty są pożyteczne w c🤬j.

Głównie pasożyty takie jak pchły roznoszą choroby więc zanim zaczniesz kogoś wyzywać to zweryfikuj swoje informacje.
Zgłoś
W................k 2019-05-31, 22:59 1
k🤬y koty w miastach j🤬 prądem
Zgłoś
ritu4l 2019-05-31, 23:08 18
MęczennikNieBoży napisał/a:

@UP tak czy siak koty to szkodniki zwłaszcza w miastach srają szczają (szczochy mają wyk🤬isty zapach w c🤬j) wszędzie wp🤬lają a te j🤬e zdziczałe to już w ogóle c🤬j wie po co one są i jeszcze ludzie te k🤬y karmią

A ty po c🤬j tu jesteś? Tylko śmiecisz żresz srasz szczasz i roznosisz choroby. Jak ci przeszkadzają istoty z których więcej pożytku niż z ciebie to się odjeb na strzelnicy czy gdzieś, zmniejszysz emisję dwutlenku węgla i dasz nam materiał na hardzie ze strzelnicy, jedyne pożyteczne czyny jakie byś w życiu zrobił.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
W................k 2019-05-31, 23:35
@UP aż ci dam piwko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie