Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-07-19, 0:42
hmm... co to za nuta?
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 0:42 3
wybierzmy kaczke-bedzie lepiej..buhahahahahahah
Zgłoś
Robajson 2012-07-19, 0:48 107
postawiłem piwo tylko dlatego ,że szanuję wypowiedzi pana Korwin-Mikke!
Zgłoś
Pater patriae 2012-07-19, 0:56
Fajnie zmontowane to, piwko.

Ale za co polski naród musi tak cierpieć, zdobywamy się na niemożliwe czyny żeby wyjść z niewoli, ale jak już jesteśmy wolni to robimy wszystko żeby ją stracić i tak w kółko
Zgłoś
Eustachy6 2012-07-19, 0:58 1
MrocznyBenio napisał/a:

hmm... co to za nuta?

Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-07-19, 1:13 168
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 1:22 10

z dedykacją dla lemingów:

Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 1:22 2
Wiecie co? Chciałbym aby Korwin_Mikke był premierem, powiedzmy przez rok...
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 1:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Nutaharion 2012-07-19, 1:32 13
Czemu banda PO-PISowskich debilów widzi tylko czarne i białe?
Platformersi głosują na PO bo nie chcą PISu,
PISowcy głosują na PIS bo nie chcą PO,

Głosuje się ZA a nie PRZECIW bando idiotów.
Zgłoś
miczel99 2012-07-19, 1:34 2
niech mnie ktoś uświadomi - dlaczego w internecie tyle osób stoi murem za JKM a potem przychodzą wybory i jest taki wynik jaki jest?
PS: stukać sie kuflem z piwem...no jak prawdziwy facet
Zgłoś
marcinsud 2012-07-19, 1:35
@Pater patriae tak walczyli o wolność, że po 4 latach w demokratycznych wyborach wybrali ponownie komunistów.
Zgłoś
juki 2012-07-19, 1:36 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-19, 1:43 9
magnez napisał/a:

wybierzmy kaczke-bedzie lepiej..buhahahahahahah

Dobitny przykład nagiego intelektualnie i ubogiego 'horyzontalnie'. Wybrać to ty się możesz na wybory i tam pokazać, jaki jesteś mądry. No ale skoro nie jesteś, co już udowodniłeś swoim przezabawnym ignoranckim postem, to nie ma się co dziwić, że taki chłam rządzi państwem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem