Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:14
dance4life 2023-02-07, 8:56
dobrze, ze mial dwa kaski
Zgłoś
BillBoss 2023-02-07, 8:58 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Disi81 2023-02-07, 9:46
Ale wstyd…
Zgłoś
Manolito666 2023-02-07, 12:20 2
Już myślałem, że za klapa w dupę zostanie odstrzelony (za dużo sadistica). Ale teraz perełka z naszego podwórka. Decyzją sądu okręgowego uniewinniona została kobieta, która zabiła męża pchnieciem nożem, gdy ten chciał ją przymusić do współżycia (naturalnie był nietrzeźwy, chociaż gdyby był trzeźwy to pewnie by się do małżonki nie dobierał). Ale najlepsze jest uzasadnienie wydane przez obiektywną sędzinę: "Wolność seksualna kobiety jest wyższym dobrem niż życie mężczyzny."
Zgłoś
konto usunięte 2023-02-07, 12:37 1
Sędzinę? A co żona sędziego ma do tej sprawy?
Zgłoś
Manolito666 2023-02-07, 17:49 1
Sadisticzny napisał/a:

Sędzinę? A co żona sędziego ma do tej sprawy?

Ja się nie znam na mowie politycznej poprawności. A jak powinno być? Sędziarka, sędziowa, sędówna, bo przecież nie sędzia, bo to określenie jest ohydnie wręcz męskie.
Zgłoś
jasypan 2023-03-05, 6:17
Manolito666 napisał/a:

Ja się nie znam na mowie politycznej poprawności. A jak powinno być? Sędziarka, sędziowa, sędówna, bo przecież nie sędzia, bo to określenie jest ohydnie wręcz męskie.

Pani sędzia.
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-31, 0:50
Manolito666 napisał/a:

Ale najlepsze jest uzasadnienie wydane przez obiektywną sędzinę: "Wolność seksualna kobiety jest wyższym dobrem niż życie mężczyzny."

Fakt, widzę poważny błąd w tym uzasadnieniu. Zamiast "mężczyzny" powinno być "przemocowego gnoja".
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem