📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:57

Gratuluję dostania się do najstarszych pokładów karbońskich.
Dziad_z_Lasu napisał/a:
Gratuluję dostania się do najstarszych pokładów karbońskich.
Gratuluję dostania się do "elity" userów piszących posty w stylu "to starsze od internetu", "stare", co prawda wyrażasz to nieco bardziej subtelnie, ale myślę, że zasłużyłeś na ten awans. Raz jeszcze gratuluję i pozdrawiam

galo11@
Niestety, ten kawał jest znany od ... czasów, kiedy muzykę się na dyskietkach nosiło. Jak nie dłużej.
Niestety, ten kawał jest znany od ... czasów, kiedy muzykę się na dyskietkach nosiło. Jak nie dłużej.
@Freaqs, ale jak widzę po liczbie wystawionych piw, co najmniej dwudziestu siedmiu osobom się on podobał, a nie widziałem go na tym portalu. Może administracja powinna w regulaminie dodać zakaz wrzucania materiałów starszych niż 12 miesięcy na przykład?

galo11 napisał/a:
@Freaqs, ale jak widzę po liczbie wystawionych piw, co najmniej dwudziestu siedmiu osobom się on podobał, a nie widziałem go na tym portalu. Może administracja powinna w regulaminie dodać zakaz wrzucania materiałów starszych niż 12 miesięcy na przykład?
![]()
Oczywiście masz rację.
Wyszli na debili;)
tez tego nie znalam... a 20 lat zyje i od 10 korzystam z internetu ale trudno jakis ewenement jestem ;]

Należałoby zamienić "Broń Automatyczna" na "Broń długa", bo istnieje wiele modeli broni krótkiej automatycznej, choćby Uzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie