A Ty z internet explorer korzystasz?
z halmanetu

kto to jest pele?
Jakiś koposkór.

Bardziej mi szkoda Emiliana Kamińskiego, aktora który wniósł wiele do polskiego aktorstwa niż jakiegoś koposkóra z największego szamba na Ziemi

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerBardziej mi szkoda Emiliana Kamińskiego
Mnie go tam wcale nie szkoda,
Bardziej mi szkoda Emiliana Kamińskiego, aktora który wniósł wiele do polskiego aktorstwa niż jakiegoś koposkóra z największego szamba na Ziemi
Nie znam gościa i nigdy go w żadnym filmie nie widziałem, choć chyba gdzieś ta morda w necie się przewinęła.
Ps.
Sprawdziłem grał w jakimś syfie typu Klan i temu podobnym. No rzeczywiście "wniósł wiele"

Większość polaków go nie zna, a w świecie pfff
Pojedziesz do Afryki, Azji w każdy zakamarek globu, zapytasz się kto to Pele, każdy wie. Zapytasz o Kamińskiego

Dziś patrzysz na grę Pelego i mówisz co za syf, na podwórku lepiej grają. Tylko że w latach 60/70, gość grał jak topowy zawodnik z lat 80/90. Wyprzedził rozwój piłki o 2 pokolenia.
kto to jest pele?
Nie znam gościa i nigdy go w żadnym filmie nie widziałem, choć chyba gdzieś ta morda w necie się przewinęła.
Ps.
Sprawdziłem grał w jakimś syfie typu Klan i temu podobnym. No rzeczywiście "wniósł wiele"
Większość polaków go nie zna, a w świecie pfff
Pojedziesz do Afryki, Azji w każdy zakamarek globu, zapytasz się kto to Pele, każdy wie. Zapytasz o Kamińskiego
Dziś patrzysz na grę Pelego i mówisz co za syf, na podwórku lepiej grają. Tylko że w latach 60/70, gość grał jak topowy zawodnik z lat 80/90. Wyprzedził rozwój piłki o 2 pokolenia.
Jak się pytasz babci albo swojego chłopaka, czy dwóch ojców, którzy cię chowali, kim był Emilian Kamiński to ci wszyscy odpowiedzą, że grał w Klanie albo M jak Miłość. Ja go głównie kojarzę jako aktora dubbingowego, a w szczególności jako Pumbę z Króla Lwa.
filmweb.pl/person/Emilian+Kami%C5%84ski-43350/filmography?profession=voices
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Współczesne dzieciaki nie wiedzą kim był Pele. Wiedzą kim jest klocuch, oliwka brazil, paluch czy inny tajger bonzo.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Kamiński zagrał w kilkudziesięciu filmach. Pele był piłkarzem wszechczasów. Do dzisiaj nikt mu nawet do pięt nie dorasta. Poza tym Pele zagrał w 11 filmach. Zapewne mało kto o tym wie.
A i tak pomimo tego wszystkiego musiałem wygooglowac, kto to ten cały pele. A to dlatego, że nie obchodzi mnie 20 spoconych typów uganiających się za kawałkiem szmaty i 2 broniących bramek.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler