No aż łezka się w oku kręci
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-14, 19:57
Contra-to była gra dla twardzieli, ginąłeś 3 razy i gra czy level od nowa,
a nie jakieś czekpointy dla lalusiów jak teraz, już nie czuć tego wyzwania, aczkolwiek fajnie powspominać.
XD zatrzymałam by zobaczyć jakie ma plakaty
konto usunięte
2014-03-14, 20:50
SNES i te jego wszystkie klony od ruskich, kartridże, 999999 gier na kilkudziestokilowym chipie, to były czasy. Nie marnowałem jeszcze kasy na fajki i gorzałe.
konto usunięte
2014-03-15, 0:55
Już tutaj wrzucano kiedyś podobny filmik (www.sadistic.pl/contra-wersja-metalowa-vt169090,15.htm#1766503) i powiem to co przedtem - pierwszy i najlepszy zarazem jam z contry zrobił niejaki VertexGuy - w związku z tym był zapraszany na wystawy z grami by prezentować swoją interpretację, a nawet była ona przedstawiane samemu twórcy muzyki do contry i był pod wrażeniem, że tak fantastycznie oddał i że jego muzyka do gry na 8-bitową konsolę inspiruje nadal ludzi.
konto usunięte
2014-03-15, 1:06
Nie jara mnie to, zegnam.
konto usunięte
2014-03-15, 1:08
Byla kiedys legenda, ze na koniec pierwszej planszy mozna bylo wskoczyc na drabinke i dojsc do ukrytego poziomu.
Gierka byla soczysta. Ponoc ma byc remake robiony.
"Ja góra, Ty dół"
konto usunięte
2014-03-15, 9:08
"Pożycz życie"
tak to ja gram jak mi się nie chce,a jak mi się chce to nie gram...bo nie umie