Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CześćiChwałaKO 2022-12-09, 20:44 7
Szkoda że mu głowy nie ucięło, na przyszłość by wiedział jak jeździć
Zgłoś
AndyDy 2022-12-09, 21:10
Klient czeka do dziś na obiad.
Zgłoś
Alonso 2022-12-09, 21:49 1
Jak widać lepiej kasków nie zapinać.
Zgłoś
smc 2022-12-09, 22:06 26
Kask należy zapinać. Nie należy zapinać kolegi
Zgłoś
sothis 2022-12-09, 22:17 1
Jako, że w ruchu drogowym mam udział jedynie tuptajac przejściem dla pieszych lub wk🤬iajac puszkarzy rowerowaniem poboczem jeśli kompletnie nie mam innej możliwości przejechania danego odcinka, to spytam.

A) jak on, k🤬a jego mac, nie widział tej blachy? Ślepy? Niedoj🤬y? Samobójca?

B) co ten eee.. UDT? robił na jezdni z czymś takim? Czy to nie jest normalna jezdnia tylko jakiś nie wiem, plac firmy budowlanej? Teren budowy? Co tam się odj🤬o?
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2022-12-09, 22:45 5
sothis napisał/a:

Jako, że w ruchu drogowym mam udział jedynie tuptajac przejściem dla pieszych lub wk🤬iajac puszkarzy rowerowaniem poboczem jeśli kompletnie nie mam innej możliwości przejechania danego odcinka, to spytam.
A) jak on, k🤬a jego mac, nie widział tej blachy? Ślepy? Niedoj🤬y? Samobójca?
B) co ten eee.. UDT? robił na jezdni z czymś takim? Czy to nie jest normalna jezdnia tylko jakiś nie wiem, plac firmy budowlanej? Teren budowy? Co tam się odj🤬o?

Jako niedzielny ekspert postaram się wypowiedzieć mimo że c🤬ja wiem : A - był to ślepy niedoj🤬y samobójca B - To są Chiny, czyli komunizm. Ponieważ w komunizmie wszystko jest wspólne czyli zarazem niczyje to każdy może sobie robić co chce. Facet w UDT ( Uniesieniowy Dyliżans Towarowy ) założył firmę budowlaną na jezdni. No i wtedy skuterkowiec widząc prywatny teren budowy na wspólnej jezdni uznał go za teren niczyj i postanowił popełnić samobójstwo
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-12-09, 22:49 1
Albert_Jerzy napisał/a:

jakby widział ? przecież nie będzie miał głowy inteligencie
Zgłoś
~_Yarko_ 2022-12-10, 0:03 3
Sothis, wszystko jest napisane na filmie
Zgłoś
SamSpirytus 2022-12-10, 0:14
Zaliczyła zgona

podpis użytkownika

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Zgłoś
Cazzy 2022-12-10, 0:21
Hetman_Wielki napisał/a:

jakby widział ? przecież nie będzie miał głowy inteligencie

a ty oczu, bo łeb zachował.
Zgłoś
bobbob23 2022-12-10, 2:16
dobrze że chinole takie tępe bo było by ich 2 razy tyle
Zgłoś
Casperish 2022-12-10, 4:30 3
A jak mial ta blache widziec barany jedne? Wy widzicie to z kamery, wyobraznie sobie jego punkt siedzenia. Ja p🤬le
Zgłoś
Neptun 2022-12-10, 8:13
Albert_Jerzy napisał/a:

Zgłoś
sothis 2022-12-10, 9:31
Casperish napisał/a:

A jak mial ta blache widziec barany jedne? Wy widzicie to z kamery, wyobraznie sobie jego punkt siedzenia. Ja p🤬le

No wyobrażam sobie.
Trochę gejowe uczucie, trochę jak dziewica, w sumie dziwne ale ok, wyobrażone.
Nie wpłynęło to na blache, która nadal nie zrobiła się przezroczysta. A że te x warstw ma z 5cm grubosci jakoś nic nie zmienia przy tej zawrotnej prędkości.
No i zakładamy, że widzi je idealnie na wprost, a nie będąc ciut niżej lub ciut wyżej :p

_Yarko_ napisał/a:

Sothis, wszystko jest napisane na filmie

Faktycznie, dzięki za zwrócenie uwagi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie