Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dla jednych bardziej dla drugich trochę mniej sadystyczne zdjęcia,mnie natomiast się kraje serce jak widzę takie klasyki (i nie tylko) pozostawione na pastwę losu..

Renault 8 Gordini

Porsche 911

Peugeot Le Mans LMP1

Nissan Gtr

reszta standardowo w komentarzach
Zgłoś
o................n 2014-02-06, 5:12
Co do restauracji/reaktywacji to przypominam, że jeśli karoseria jest przeżarta przez rdzę, to de facto można robić auto od zera czy od samej tylko ramy, bo inaczej nic z tego nie wyjdzie.
Zgłoś
MaestroRCS 2014-02-06, 19:33
Porzucić Ferrari 250 GTO i Lambo Miurę... Przecież dzisiaj te samochody na aukcjach są warte kilka razy więcej niż Veyron, Reventon itp.
Zgłoś
Reginald911 2014-02-09, 15:51 1
Tym razem samochody porzucone w lasach południowej Szwecji. "Parking" został stworzony przez dwóch braci jako przechowalnia samochodów,został opuszczony przez siły USA podczas II Wojny Światowej . Te zapomniane samochody zabytkowe mogą kosztować około £ 100,000.

A tutaj mój poprzedni post z porzuconymi samochodami: sadistic.pl/klasyki-pozostawione-same-sobie-vt267684.htm

Niestety ze zdjęć rozpoznałem tylko Saaba oraz Vw 'Garbusa' może ktoś rozpozna resztę samochodów

Zgłoś
mareqq 2014-02-09, 15:55
Wiem, że to będzie na głównej więc to moja chwila i chcę piwka za pierwszy komentarz ^^
Zgłoś