Panowie, którzy ćwiczycie proszę bez zbędnej napinki, bo chłopcy zrobili to typowo dla jaj;D. Pozdroo;)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:32 zajebisty strój na siłke....
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2011-11-22, 13:28
Ja zrobię napinkę!!!
- Hymmm... 8-O
- Purt
1:05 czuję że się pocę

hahaha
Velture napisał/a:
0:32 zajebisty strój na siłke....
Parę razy to i u nas w dżinsach przyszli, a jeden gość pare miesięcy temu przebił wszystkich i przyszedł na trening z 2 litrami Coca-Coli
wiem ile jest na siłę.... po prostu to taki z dupy wzięty przykład większość odgadnie przekaz, ale brawa dla Ciebie za znajomość programów treningowych z sfd ;p
Które to na sfd wzięły się chocby od Marka Rippetoe
Fajny sprzęt chłopaki mają.
konto usunięte
2011-11-22, 17:26
Ciekawe co napisze koli...
@up że podczas wyciskania na klate kasuje innych koxów na siłce swoim legendarnym sierpowym ;]
konto usunięte
2011-11-22, 17:55
Wiecie szanowni użytkownicy jaki jest tytuł bita na samym początku?
konto usunięte
2011-11-22, 17:55
Ja widziałem na siłowni kolesia w spodniach na kont i koszuli.
konto usunięte
2011-11-22, 18:02
ale co to znaczy, że robili to dla jaj ? w sensie to jest jakaś opłata za ich starania te jaja , bo nie rozumiem.