W tym roku mamy rzadko spotykaną sytuację - przed nami aż trzy piątki trzynastego! Najbliższy już w ten piątek! Czy klątwa tego pechowego dnia ma coś wspólnego z rzeczywistością?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za każdym razem czekam na jego filmiki. Są zajebiste i można się odchamić po tym gównie, które leci w TV.
Często jest tak, że jeśli mamy ten tzw. pechowy dzień i coś niefortunnego się wydarzy wówczas ludzie sobie tym złym dniem to tłumaczą. Z mojej obserwacji wynika, że do tej pory zawsze działo się coś złego, nawet błahostka. Zbieg okoliczności? Ciężko powiedzieć.
konto usunięte
2015-02-11, 20:57
Nie cierpię jego głosu... jeszcze w reklamie millenium banku leci..
konto usunięte
2015-02-11, 21:09
Ktoś wie co to za fura w której siedzi ten kolo??
Nerd
2015-02-11, 21:09
mnie to on jakos strasznie irytuje
Ja kiedyś w piątek 13 dostałem 6 z plastyki.
cola1111 napisał/a:
Ktoś wie co to za fura w której siedzi ten kolo??
Po wyglądzie lusterka stawiam na Audi wersja 7.
Ja dostaję wypłatę 13-tego

Bo szef się opóźnia
Jakby 13 była pechowa to jestem dzieckiem pecha bo 13 urodziny miałem 13 w piątek

Tak samo 18
ja sie boje piątku 1, bo wtedy wypłata po weekendzie
konto usunięte
2015-02-12, 18:52