Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Klątwa :)
yogi • 2013-09-24, 20:24
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,pozar-na-12-pietrze-trzy-osoby-w-szpitalu,99886.html

Niby nic, ale te trzy osoby to mój brat, jego córka i mój ojciec.
Ojciec, który jest chory na złośliwego rak płuc, przyjechał wczoraj do brata pocieszyć go,
bo trzy dni temu zmarła mu teściowa (na raka wykrytego miesiąc wcześniej)
i ogólnie w małżeństwie nie jest dobrze.
Braciak od maja jest bezrobotny, a wczoraj zjarało mu się mieszkanie...

Dzisiaj odwiozłem ojca do domu, sam nie mógł wracać bo ma mocno poparzone dłonie
(wyrzucił przez okno płonące krzesła, nie mógł już ugasić)

Ogólnie, jak ich dzisiaj widziałem wylądali jak górnicy i byli w dobrych humorach.
Ojciec stwierdził, że nie ma linii papilarnych i jak rany się zagoją to będzie mógł kraść,
a braciak stwierdził, że przyjął ojca bardzo ciepło

EDIT: może ktoś z Was widział, jakiś materiał wideo? budynków na osiedlu jest dużo, więc są szanse a wyglądało to troche jak WTC
historia własna
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-09-24, 20:35 3
czekamy aż klątwa dopadnie autora postu, no i na materiał oczywiście też.
Zgłoś
Jurbek 2013-09-24, 20:36 2
Cytat:

(...) przyjechał wczoraj do brata pocieszyć go,
bo trzy dni temu zmarła mu teściowa (...)

Pocieszyć go, że pozbył się teściowej ??
Pojechał tam srogo świętować, zapytaj lepiej o przyczynę pożaru

Zgłoś
tds1974 2013-09-24, 20:46 2
Na stronie strażaków patrzyłeś? Zwykle coś tam publikuja tego samego dnia lub dzień po
Zgłoś
Ocean 2013-09-24, 21:33
I co, teraz pewnie zacznie się to socjalistyczne "zbieranie na..."...

A dzień wcześniej tacy korwiniści...
Zgłoś
!Timon 2013-09-24, 22:17 63
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
1r0n 2013-09-25, 0:06 4
Zazdroszczę dobrego humoru mimo nieszczęścia. Wielu by się załamało.
Zgłoś
krasnystaf 2013-09-25, 0:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Caban1908 2013-09-25, 0:27 18
@up możesz tak powiedzieć, jedynie jak będziesz patrzyć w lustro
Zgłoś
mis_kudlacz 2013-09-25, 7:37 2
@krasnystaf Powiedział idiota który zapewne chętnie by wyciągnął łapy po pomoc, choć sam jej nigdy nie zaoferował.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 7:51
@!Timon: pięknie powiedziane.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 9:37
Zgłoś
Ocean 2013-09-25, 12:06 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-25, 19:21 1
Jak Twoje wypracowanko się ma do tego, co napisał iTimon to pozostanie zagadką na wieki.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem