Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Klawiatura
Mroczny_Patataj • 2013-01-10, 23:11
Usiądź wygonie i odpal klawiaturę ekranową. Pisz na niej trzymając głowę na barku.

Jesteś jak Stephen Hawking!

podpis użytkownika

Gdzie sie wpisuje podpis pod postami?!
Zgłoś
anonymousm 2013-01-11, 18:12 1
C🤬ja tam, nie jak Hawking.
Hawking od dawna nie może ruszać ręką. Wierzcie lub nie, Hawking komunikuje się ze światem, dotykając językiem odpowiednich miejsc wewnątrz policzka.
Większość skomplikowanych operacji matematycznych przeprowadza w pamięci.
Zgłoś
MrKakao222 2013-01-11, 18:27 1
otwórz okno wyjdz zamknij za sobą żeby nie myło przeciągów i poczuj się jak magik
Zgłoś
rusofil 2013-01-11, 18:31 2
Co to za gówniana moda na dodawanie tego "Idź pan w c🤬j"? To już bez tego nie można? K🤬a, jak z emotami, używają ich debile dookoła, zamiast wysłowić się poprawnie. Czasami mam wrażenie, że otaczają mnie idioci.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
W................e 2013-01-12, 1:39
rusofil napisał/a:

Co to za gówniana moda na dodawanie tego "Idź pan w c🤬j"? To już bez tego nie można? K🤬a, jak z emotami, używają ich debile dookoła, zamiast wysłowić się poprawnie. Czasami mam wrażenie, że otaczają mnie idioci.

Idioci powiadasz. Cóż, ciągnie swój do swego.
Zgłoś
darkmax4 2013-01-12, 18:55
Skoro jestem jak Hawking to nie mogę iść w c🤬j
Zgłoś
Lollkowaty 2013-01-12, 23:41
BongMan napisał/a:

Sam jesteś wygon.

Pierwszy udany suchar BongMana
Zgłoś
Mroczny_Patataj 2013-01-13, 14:01
Draiks napisał/a:

Idiota zedytował a i tak są błędy, jakim debilem trzeba być żeby coś takiego zrobić?

Co najmniej Twojego pokroju :]

podpis użytkownika

Gdzie sie wpisuje podpis pod postami?!
Zgłoś