Usiądź wygonie i odpal klawiaturę ekranową. Pisz na niej trzymając głowę na barku.
Jesteś jak Stephen Hawking!
podpis użytkownika
Gdzie sie wpisuje podpis pod postami?!
H.................
2013-01-10, 23:29
Sam se usiąć.
Wstań z krzesła, znajdź dobry murek, rozbiegnij się i p🤬lnij głową. Będziesz zamurowany efektami
T................s
2013-01-10, 23:48
Usiąć, weź słownik, poszukaj słowa "usiąć". Nie ma?
Już poprawione. Btw Panowie poloniści : jak jest tak napisane to inaczej przeczytasz?
podpis użytkownika
Gdzie sie wpisuje podpis pod postami?!
D................s
2013-01-10, 23:59
Może i Hawking wygląda jak wygląda ale jego IQ 3/4 populacji ziemi mogło by pozazdrościć
T................s
2013-01-10, 23:59
U mnie w przedszkolu to po literce czytamy jeszcze.
H.................
2013-01-11, 2:39
repcak002 napisał/a:
Już poprawione. Btw Panowie poloniści : jak jest tak napisane to inaczej przeczytasz?
Wyjmij c🤬ja z uszu. "Ć" i "dź" na koncu rozroznia to, ze drugie wymawia sie bardziej twardo - jezeli juz chcesz wiedziec. Zreszta ja nie czytam sadistica na glos wiec i nie slysze roznicy. Nie badz j🤬ym ignorantem i nie ukrywaj bledow pod zalosnymi probami pojechania komus.
b................ę
2013-01-11, 8:43
Hawking ma więcej zainteresowania ze strony płci pięknej niż ja
repcak002 napisał/a:
Usiądź wygonie
Sam jesteś wygon.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
może i by mnie to rozbawiło, gdyby nie fakt, że od jakiegoś czasu używam ekranowej, na wskutek zalania lapka piwem...
Idiota zedytował a i tak są błędy, jakim debilem trzeba być żeby coś takiego zrobić?
j................1
2013-01-11, 17:59
anne_be napisał/a:
może i by mnie to rozbawiło, gdyby nie fakt, że od jakiegoś czasu używam ekranowej, na wskutek zalania lapka piwem...
i chciało Ci się to pisać na klawiaturze ekranowej? ja p🤬le
Draiks napisał/a:
Idiota zedytował a i tak są błędy, jakim debilem trzeba być żeby coś takiego zrobić?
Potrójnym debilem: 1.Edytował a dalej są błędy 2.Wymyślił coś tak c🤬jowego. 3.Dodał ,,idź pan w c🤬j" na końcu tak jakby wiedział co ma zrobić po dodaniu takiego gówna.