Jak można się tak samemu upodlić....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Tutaj drugie bardziej brutalne nagranie. Murzyn kilkukrotnie uderza policjanta, a reakcja zerowa.
Pies zszedł niżej niż psy.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Lobo24 napisał/a:
Tutaj drugie bardziej brutalne nagranie. Murzyn kilkukrotnie uderza policjanta, a reakcja zerowa.
Te tutaj przynajmniej sztuczki robi i jest śmieszny .... A taki nigglet oprócz pobierania zasiłku i notorycznych kradzieży albo dealowania nic nie umie i nie ma żadnego pożytku w społeczeństwie.
LICH0 napisał/a:
Jak można się tak samemu upodlić....
Można. Zapytaj @dżonyłojlker jak to jest, bo on już dawno jest w chronicznej fazie uzależnienia od alkoholu. Biedny nie chce pomocy a nieraz oferowałem.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
O, tak! Znajcie swoje miejsce w szeregu, białasy! Macie się za lepszych? Ostatnie zamieszki w UK pokazały, która rasa dominuje. Jak tylko biali ścierali się z kolorowymi to obskakiwali wp🤬l.

TwójCzarnyPan napisał/a:
O, tak! Znajcie swoje miejsce w szeregu, białasy! Macie się za lepszych? Ostatnie zamieszki w UK pokazały, która rasa dominuje. Jak tylko biali ścierali się z kolorowymi to obskakiwali wp🤬l.
bo maja poparcie zydow i rzadu 2 razy "ży"
Kesmin napisał/a:
bo maja poparcie zydow i rzadu 2 razy "ży"
Aha, jak białas dostaje wp🤬l od ciapaka to wina Żydów... Wielką moc musi mieć to żydowskie poparcie, że ciapak albo cz🤬ch dostaje jakiejś magicznej, nadludzkiej siły.
Europa idzie w p🤬du
[ Dodano: 2024-08-10, 23:12 ]
Nie mogę się na to patrzeć aż mi się rzygać chce
[ Dodano: 2024-08-10, 23:12 ]
Nie mogę się na to patrzeć aż mi się rzygać chce