Przyszedł j🤬y do szatni Wacha i zaczął sprawdzać jego rękawice, chora sytuacja, czy nie było od tego odpowiednich ludzi? Widać jak Kliczko zjada naszego zawodnika wzrokiem i stawia go w niezręcznej sytuacji. Rzekomo wypełnienie rękawic było niewłaściwe, jak się później okazało wszystko było w porządku.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Tak się robi. Od Wacha też gościu stał u Kliczki w szatni, niestety Wach nie ma od tego brata. Piwko za Wacha, dał rade, ma ten swój półksiężyc twardy
Człowiek z obozu rywala musi albo może(nie jestem pewien) skontrolować rękawice zawodnika i patrzeć jak mu bandażują ręce, ja tam nic nie słyszałem żeby tą rękawice potem badali...
Wach zachował się jak ostatnia szmata przewracając Klitchke w klinczu. W ogóle, paskudna walka, Wach wyprowadził tylko jedną serię ciosów i zasapał sie jak ruski traktor.
Jak wyżej, normalna procedura. Zawsze ktoś z przeciwnego teamu idzie na zakładanie rękawic i je kontroluje, w tym przypadku Kliczko ma od tego brata. Straszna afera
Tak to jest, że najwięcej mają dopowiedzenia Ci co wiedzą nie grzeszą na dany temat. Przed każdą walką jest wyznaczana osoba z obozu danego boksera do obserwacji bezpośrednich przygotowań przeciwnika do walki: ma prawo oglądać bandażowanie dłoni i nadgarstków, również przyjrzeć się rękawicom przeciwnika i w razie wątpliwości zgłosić komisji nieprawidłowości. W tym przypadku komisja przychyliła się od zastrzeżeń Kliczki i felerne rękawice nie zostały oficjalnie nie dopuszczone do walki.
Danyy napisał/a:
W tym przypadku komisja przychyliła się od zastrzeżeń Kliczki i felerne rękawice nie zostały oficjalnie nie dopuszczone do walki.
No to w końcu przychyliła się czy zostały dopuszczone (czy tam "nie zostały nie dopuszczone", jak wolisz)?
gra psychologiczna, nie dość że jest wielkim chamem to jeszcze zamieszanie przed samą walką robi, wszystko przemyślane jak na mój gust...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie