Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
Klienci McDonald's
konto usunięte • 2014-01-05, 10:52
Już pomijając powszechny osąd, że w McDonald'sie podaje się samo gówno i żrą tam same spasione świnie (co nie jest prawdą, ale ja nie o tym), oto kilka wybranych dialogów z ludźmi, którzy się tam stołują, czyli co przeżywają pracownicy firmy na co dzień

- zestaw hepi mil!
- co będzie do jedzenia?
- zabawka numer 5!

- poproszę nuggetsy.
- sześć, dziewięć czy dwadzieścia?
- ale co sześć dziewięć czy dwadzieścia?

- dzien dobry, poproszę trzy cheeseburgery.
- jest 9:00, do 10:30 jest tylko oferta śniadaniowa.
- aaaa, to w takim razie poproszę dwa.

- poproszę loda z truskawką, ale tej truskawki to nie za dużo, żebym się NIE UJ🤬!

- poproszę dużego boomboxa z wingsami!

- chciałbym złożyć reklamację.
- słucham pana.
- NIE NAJADŁEM SIĘ!

- poproszę zestaw happy meal.
- z nuggetsami, frytkami i sokiem jabłkowym?
- najtańszego!
- happy meal ma tylko jedną cenę i jest to 10,50.
- to k🤬a po c🤬j się pytasz jakiego jak jest tylko jeden?

późny wieczór, godzina około 23:00, do miejsca wydawania zamówień podchodzi lekko podpity gość, rzuca na blat kawałkiem sałaty i mówi: SPRÓBUJ SOBIE TĄ FRYTKĘ, JEST SUROWA!
Managerka: ale to nie jest frytka...
Gość odchodzi, wyraźnie niezadowolony, ale już po chwili wraca z groźbami: jak jeszcze raz dostanę c🤬jowego kartofla, to będziesz mieć przej🤬e!
W końcu sprzątnęła go ochrona

ogólnie rzecz biorąc - kultura i inteligencja.
przy okazji jeśli ktoś ma jakieś pytania do pracownika korpo, to śmiało
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MadFollower 2014-01-06, 2:22 1
Troche poszlo o wyplaty, takze jako student dorabiajacy w Macu (zeby rodzicow odciazyc, nosic swoje i za swoje balowac) moge sie przyznac ze pracujac na 1/2 etatu obecnie na reke dostalem za ostatni miesiac 666,94 zl. Srednio powiedzmy dostaje sie okolo 660 na 1/2 etatu. Zawsze jest roznica paru godzin, spoznionych minut, etc. Wczesniej robiac na caly etat w innym macu i zachaczajac pare noce (120%) wyciagalem po 1300. Nie ma zle jak dla studenta

@edit
Zapomnialem dodac ze jest dodatkowo umowa o prace, a nie jakies smieciowe o uslugi Mozecie wiecej hajsu oddac tym swiniom, no i przewaznie pracuja tam spoko ludzie, a i fajnych dup nie brakuje (przynajmniej u mnie).

+bonus. Pracuje juz w 2 macu i za kazdym razem okazuje sie ze robia tam jakies pedaly...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 2:26 2
Bawi mnie jeżdżenie po studiach typu europeistyka, czy politologia.
Jakby pracę gwarantowały ukończone studia :/ Jedyne studia, które gwarantują zatrudnienie w zawodzie, to seminarium duchowne. Wszystko zależy od człowieka, czy skończy Uniwersytet, Politechnikę, czy cokolwiek innego, to nie ważne jest. Mój brat jest po politologii, ale w czasie studiów brał praktyki, ile się dało, staże, wyrabiał sobie doświadczenie (a inni się śmiali, po co mu kolejny staż, że powinien się bawić na studiach), wyrabiał certyfikaty z angielskiego, chodził na kursy Public Relations i się opłaciło, bo teraz ma świetną, dobrze płatną posadę, jest w dziale PR pewnej dużej firmy. Ja sam mu zazdroszczę, chociaż nie narzekam na swoją robotę.
Zgłoś
shiters 2014-01-06, 2:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 2:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 2:34 1
Zgłoś
DildoVaggins1 2014-01-06, 2:41
Zgłoś
Bertol 2014-01-06, 2:47
Zgłoś
szeff3000 2014-01-06, 2:56
widze ze jesteś pracoholikiem, a jaranie się mac-iem to pedalstwo!!
Zgłoś
ryb3czek 2014-01-06, 3:05 6
No tak bez honoru..to kiedy teraz idziesz do mamy po kieszonkowe?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 3:13 15
Zgłoś
Puszale 2014-01-06, 3:26
1500? Cały etat? 1500 to ja miesięcznie na alkohol wydaje...
Zgłoś
BiałyPiotr 2014-01-06, 4:26
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 5:12
Cytat:

przy okazji jeśli ktoś ma jakieś pytania do pracownika korpo, to śmiało

Ja mam jedno: jak to jest być dymanym z jednej strony przez pracodawcę, a z drugiej przez państwo?
Nie dość, że korpo nie płaci jak należy, to jeszcze na umowach o pracę, czyli 40% powija totalnie bezproduktywny ZUS.

Nie można dogadać się z szefostwem, żeby dostawać więcej pieniędzy na umowie "śmieciowej"?

PS. Standardowe pytanie do ludzi z corpo: nie lepiej otworzyć coś swojego?
Zgłoś
Werewolv 2014-01-06, 6:17
habumbabum napisał/a:

jabba_the_hutt, bo jakiś Bardzo "Mądry" i Bardzo Ważny pan w Warszawie sobie tak wymyślił i za cholerę nie da sobie powiedzieć, że ludzie nie chcą żreć tostów i jajek tylko normalne żarcie... z drugiej strony skoro nadal z tego nie zrezygnowali, znaczy, że jakieś tam zyski to przynosi :/ całe szczęście i jedyna nadzieja w galeriach handlowych, które zwykle są otwarte od 9:00 i na półtorej godziny nie opłaca im się robić sniadań, więc startują od razu od 9:00 z cheeseburgerami i BigMacami.

To nie przypadkiem regulacje naszej Unii jewopejskiej?
Zgłoś
pyskatyyy 2014-01-06, 7:15
@habumbabum
Jak nie jesteś pasztetem to Cie biorę, podoba mi sie Twoje nastawienie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem