Główna Poczekalnia (5) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Klienci McDonald's
konto usunięte • 2014-01-05, 10:52
Już pomijając powszechny osąd, że w McDonald'sie podaje się samo gówno i żrą tam same spasione świnie (co nie jest prawdą, ale ja nie o tym), oto kilka wybranych dialogów z ludźmi, którzy się tam stołują, czyli co przeżywają pracownicy firmy na co dzień

- zestaw hepi mil!
- co będzie do jedzenia?
- zabawka numer 5!

- poproszę nuggetsy.
- sześć, dziewięć czy dwadzieścia?
- ale co sześć dziewięć czy dwadzieścia?

- dzien dobry, poproszę trzy cheeseburgery.
- jest 9:00, do 10:30 jest tylko oferta śniadaniowa.
- aaaa, to w takim razie poproszę dwa.

- poproszę loda z truskawką, ale tej truskawki to nie za dużo, żebym się NIE UJ🤬!

- poproszę dużego boomboxa z wingsami!

- chciałbym złożyć reklamację.
- słucham pana.
- NIE NAJADŁEM SIĘ!

- poproszę zestaw happy meal.
- z nuggetsami, frytkami i sokiem jabłkowym?
- najtańszego!
- happy meal ma tylko jedną cenę i jest to 10,50.
- to k🤬a po c🤬j się pytasz jakiego jak jest tylko jeden?

późny wieczór, godzina około 23:00, do miejsca wydawania zamówień podchodzi lekko podpity gość, rzuca na blat kawałkiem sałaty i mówi: SPRÓBUJ SOBIE TĄ FRYTKĘ, JEST SUROWA!
Managerka: ale to nie jest frytka...
Gość odchodzi, wyraźnie niezadowolony, ale już po chwili wraca z groźbami: jak jeszcze raz dostanę c🤬jowego kartofla, to będziesz mieć przej🤬e!
W końcu sprzątnęła go ochrona

ogólnie rzecz biorąc - kultura i inteligencja.
przy okazji jeśli ktoś ma jakieś pytania do pracownika korpo, to śmiało
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-06, 7:30
Cytat:

jeśli ktoś ma jakieś pytania do pracownika korpo, to śmiało

Jesz też to żarcie, które sprzedajecie?
Zgłoś
OpenStreetMaps 2014-01-06, 9:53
habumbabum napisał/a:

km2bp, domek? domek jest tylko do zestawu happy meal. nikt nie pakuje jednego hamburgera w domek. zawsze możesz powiedzieć że weźmiesz do ręki i nikt Ci nie każe zabierać papierowej torby z logiem firmy. tylko hamburgera. w papierku z logo firmy. i serwetkę. z tłoczonym logo firmy... i wcale nie będziesz chodzącą reklamą jedząc hamburgera idąc po ulicy.

.

Mniejsza o co to domek czy torba (dawno już nie korzystałem )
Mój główny zarzut to nieprecyzyjne obsługi pytanie. nieprecyzujące czy chcę do hamburgera opakowanie.
Guzik ich obchodzi gdzie będę jadł (jak zechcę to w kiblu )
Wystarczy zapytać jednym słowem "Zapakować ?" i kropka
A reklamą jest wszystko nawet zapach
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 10:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 12:54 3
no i takie dziewczyny warto wypuszczać z kuchni
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 12:56
Niektórzy pracownicy nie lepsi ; ) Sytuacja sprzed kilku dni:

-dzień dobry, czym się różni kanapka xx od kanapki yy?
-składnikami.
Zgłoś
wku11 2014-01-06, 13:04
Ja mam bardzo ważne pytanie odnośnie powyższego tematu:
Czy wrzucisz zdjęcie swoich cycków do tematu z cyckami sadolek?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 13:38
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 14:12
Zgłoś
jacek44 2014-01-06, 14:28 2
nie ma co się dziwić, że takie historie. W mcdonalds to w większości jedzą wieśniaki i idioci. Jak ktoś ma olej w głowie, to za tą samą cenę można zjeść normalny domowy obiad w mniejszej knajpce.
Zgłoś
kiraftw 2014-01-06, 15:05 1
nabijacie sie z pracy w maku ,a oni jako nieliczcni daja umowe o prace, i jak dluzej tam posiedzisz to masz szanse sie piac po szczebelkach kariery, a nie jakas smieciowa umowa spinanie dupy za 7zl za godzine i udawanie, ze jestem pracownikiem biurowym.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-06, 17:09
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 10:37
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 17:31
A masz jeszcze ten szary kombinezonik? Czy zdałaś?
S'e bym Cię zobaczył w nim

Ja swój czerwony trzymam
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 19:02
Barlu, niestety w nowych knajpach nie ma już czerwonych i szarych, tylko kremowe i brązowe
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-07, 19:28
Otóż wiem, dlatego pytam czy zachowałaś swój po cichutku

Ale prawdopodobnie nie...

Po roku dostałaś złotą M-ke lub długopis? A po 15latach dostaniesz 200zł gratis
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem