Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Klimat
z................p • 2013-06-19, 23:53
Dziś w robocie miałem naprawdę zdupiony dzień: gorąco, szef wk🤬ia, roboty w cholere i jeszcze trochę

Człek wraca do domu i przed pójściem spać otwiera ,,rzepitą" żeby zobaczyć co się w świecie dzieje i czyta:

,,Wzrost temperatury na Ziemi o 2 stopnie może w ciągu 20-30 lat doprowadzić do suszy i głodu w Afryce, północno-zachodnich Indiach, Pakistanie i Afganistanie oraz zatopienia prawie połowy Bangkoku - ostrzegł Bank Światowy w opublikowanym w środę raporcie."

Czytając ten fragment jakos trudno mi powstrzymać uśmiechu, jednak przyszłość świata nie będzie tak czarna jak myślę
Zgłoś
Ronoaro 2013-06-20, 9:21 6
To jeden c🤬j czy temperatura tam wzrośnie czy spadnie tam zawsze jest głód.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
q................u 2013-06-20, 9:57 1
Zimnioki są takie wrażliwe na zmiany temperatury..
Zgłoś
kitsun 2013-06-20, 10:03
"Głodu w Afryce" ? Niebywałe!

Żal mi tylko Bangkoku...
Zgłoś
m................m 2013-06-20, 10:05
Globalne ocieplenie to takie samo kłamstwo jak holocaust.
Zgłoś
Mc6 2013-06-20, 10:05 13
Nie ciesz się bo wtedy to wszystko wyląduje w europie.
Zgłoś
f................r 2013-06-20, 10:07 1
@up, i zjedzą nas
Zgłoś
g................m 2013-06-20, 10:14
Od razu jakoś łatwiej znosić tą pogodę
Zgłoś
Gruby Brzuch 2013-06-20, 10:14 2
Ostrzegł BANK ŚWIATOWY?
Ku*wom już mało grabienia nas z pieniędzy,
to za pogodę się biorą?
Zgłoś
Hollo 2013-06-20, 10:36
I mowia to k🤬y ktore moga nakarmic, lub zaglodzic caly swiat kiedy tylko chca. Susza k🤬a ? Ludzie gloduja, umieraja bo niema na ich leczenie pieniedzy, i to nie tylko w afryce ale na calym swiecie, a te sk🤬ysyny mowia ze susza?
Zgłoś
p................a 2013-06-20, 10:54
no jak ich zaleje to sie zjebia do nas
Zgłoś
m................h 2013-06-20, 10:56
Niedawno natknąłem się na nowe badania, które dowodzą, iż od roku 1997 temperatura Ziemi NIE ZMIENIŁA SIĘ mimo wzrostu zawartości dwutlenku węgla w atmosferze (z 310 jakichśtam cząsteczek do 400)!

A to nie susze spowodują głód w tych rejonach świata, a zdegradowana gleba która już teraz ma w sobie w c🤬j chemii (Indie...), ale kit masom trzeba wcisnąć.
Zgłoś
D................o 2013-06-20, 11:43 1
Gdzie masz w Afryce głód? Jak ktoś jest taki głupi by siedzieć na półpustynnym terenie, albo żal mu krowy zabić bo ilość krów stanowi o bogactwie, a przy tym głoduje to jego sprawa. Biali to co najwyżej mogą im pomóc na zasadzie, pokazać gdzie ma kopać studnie. A tubylcom dać łopaty do kopania.

mojrzesch napisał/a:

Niedawno natknąłem się na nowe badania, które dowodzą, iż od roku 1997 temperatura Ziemi NIE ZMIENIŁA SIĘ mimo wzrostu zawartości dwutlenku węgla w atmosferze (z 310 jakichśtam cząsteczek do 400)!

Atmosfera ziemska ma zawartość wg wiki dwutlenku węgla 0,0385%. Przy wybuchających wulkanach, wielkich pożarach jaki wpływ na to może mieć człowiek? Nie mówiąc już, że groźniejszym gazem cieplarnianym jest para wodna, która stanowi 1-4%. Nie gotujcie wody na kawę, bo grozicie ziemi globalnym ociepleniem!
Zgłoś