Oby tylko nikt nie zobaczył
Iżewsk, Rosja
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Birmingham osobiście widziałem takich murzynów co tak srają na przystankach
Niby dziki kacap, ale skończył i zakopał jak kot w kuwecie. Ciekawe czy potem wylizał sobie jaja?
konto usunięte
2024-08-01, 20:40
a to dobry patent jest, lepszy niż kucanie i ofajdanie sobie spodni… kumpel kiedyś tak zrobił w parku w krzakach 😂, a wystarczyło ławeczkę w krzaki zaciągnąć heh
Ale mu się srać chciało. Ze 2 kg wysrał.
[ Dodano: 2024-08-01, 21:09 ]
Ale dżetelmen, nie można tego nie podkerślić.
Kultura na siedząco nie na Małysza i nieco ,,posprzątał''
To taki żul z klasą
I teraz żyje się lżej. 5 kg.
Przej🤬a akcja ..kiedyś też tak miałem.. zesrać się nie zesrałem ale wiele nie brakło . Prawda jest taka z dupą jeszcze nigdy nikt nie wygrał a ciśnienie wzrasta wprost proporcjonalnie do zbliżania się do kibla 😅
k🤬a mać, jak nie mycie dupy to sranie, może utwórzcie jakiś nowy temat po za "Wojna na Ukrainie" i "Konflikt izrealsko-arabski" na przykład "sranie i mycie dupy"
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Ale posprzątał po sobie ładnie
wiecie, chyba już wolę jak żul się zesra pod ławkę, od tego co czarny ostatnio odj🤬 na śląsku na rozlewisku. Człowiek nieświadomie pływa potem w gównie