📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Jakim z🤬bem trzeba być, aby opuszczać ciężarówkę bez zaciągnięcia ręcznego?
Na szczęście nikomu nic się nie stało, a debil już więcej nie pojeździ sobie takim zestawem.
elim napisał/a:
Na szczęście nikomu nic się nie stało, a debil już więcej nie pojeździ sobie takim zestawem.
Pobiegł zadzwonić do szefa, żeby mu drugą ciężarówkę podstawił

Woras napisał/a:
nie zwolnił parkingowego w naczepie, wyszedł i nie włączył postojowego w ciągniku, chociaż alarm powinien piszczeć.
Skoro nie zwolnił parkingowego w naczepie, to tym bardziej nie powinno to ruszyć?
Woras napisał/a:
nie zwolnił parkingowego w naczepie, wyszedł i nie włączył postojowego w ciągniku, chociaż alarm powinien piszczeć.
No najlepiej na parkingowego winę zwalić a on tylko opłaty pobiera jak trzeba.
jak już znajdziecie się w takiej sytuacji to nie gońcie do szoferki tylko zbijajcie grzybka ręcznego na naczepie. Na pewno doda to wam chwilę na reakcje. Mi tak raz dupę uratowało jak spinałem zestaw. Wszystko pięknie, spięte, a tu słyszę jak puszczają tarcze bo dostało luftu i auto jedzie. Stałem na wysokości kół w naczepie i pierwsze co to wbiłem grzybka. Ale ciepło mi się zrobiło na chwile.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie