Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:00
Kłótnia drwali z dzbanem
pieldolnik • 2021-03-25, 14:54
Starszy dzban ma problemy do robotników, którzy wykonywali tylko zlecenie.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2021-03-25, 15:01 3
jechać z nimi równo... (zostawiam wam wybór z którymi)
Zgłoś
konradkonradkonrad 2021-03-25, 15:06 17
społeczniaki zasrane a żeby im te drzewo na ryj spadło skoro chcą być tak blisko z naturą
Zgłoś
wwo19994 2021-03-25, 15:20 11
Takim ludziom powinno się odebrać prawa obywatelskie żeby nie mogli głosować. Wiem że może poruszę niektórych ale tak mnie wk🤬ia te pokolenie ż__o komuny ze głowa mała. K🤬y j🤬e ograniczone umysłowo.
Zgłoś
Borys 2021-03-25, 15:56 3
Po c🤬j sie w dyskusje wdawac.. Robi swoje i do domu. Jakby jakis kundel ujadal przez balkon to tez by sie zajal uspokajaniem. Wyj🤬e wiecej powinni miec
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2021-03-25, 16:02 49
To oczywiście wina lewicy że przygłupy walczą o każde drzewo żeby nie wycinać. Od razu skrajne argumenty w stylu: drzewa dają tlen, zaniedługo będziemy pustynią, wszędzie ten beton...
A gdy jakieś drzewo złamie się i kogoś zabije to ten sam przygłup powie: łooo matko, czemu tego nie wycieli wcześniej...
Albo jak ze swoją grażyną będzie stał w korku jadąc na wakacje to będzie psioczył: ło matko, jedna droga nad morze i znowu korki, w tej polsce to nic sie nie buduje...
Zgłoś
robsonx79 2021-03-25, 16:25 22
Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.
Zgłoś
RAZAK 2021-03-25, 16:40 3
mógł im powiedzieć, że drzewa miały kontakt z covidem, mohery odrazu zaj🤬y by kagańce na swoje sztuczne szczęki i poszły sie modlić tam gdzie nie ma virusa

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
pawel1106 2021-03-25, 16:50 1
Ah te Kłodzko coraz bardziej widać sk🤬ienie umysłowe tubylców
Zgłoś
ra0mir 2021-03-25, 19:06 1
No stare chłopy, ci drwalowie a w dyskusję z dziadkami uderzają... Po co?
Nie wiem, ja chyba za stary już jestem żeby się z debilami na debilny temat kłócić. Ja na wszelkie zaczepki odpowiadam "tak"
Zgłoś
BrunerOvned 2021-03-25, 19:13
Jakby tak się przysłuchać dobrze w pierwszym filmie, to mam skojarzenie z przemawiającym Hitlerem...
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-03-25, 19:17 1
Niemcy też tylko wykonywali rozkazy....

Z drzew robi się pelet, czyli zarabia niezłą kase, proste....
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2021-03-25, 19:23 2
Czyzby Klodzko? Najwieksze po świebodzicach gniazdo cyganow na dolnym slasku?
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-03-25, 19:45 1
Wycinają i wycinają...

Zgłoś
konto usunięte 2021-03-25, 20:03 1
Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przyp🤬olić, inaczej dzień stracony.

Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przyp🤬olić, inaczej dzień stracony.

robsonx79 napisał/a:

Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.

Spokojnie, na szczęście jest covid. Wszystko wyrówna.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem