👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
społeczniaki zasrane a żeby im te drzewo na ryj spadło skoro chcą być tak blisko z naturą
Takim ludziom powinno się odebrać prawa obywatelskie żeby nie mogli głosować. Wiem że może poruszę niektórych ale tak mnie wk🤬ia te pokolenie ż__o komuny ze głowa mała. K🤬y j🤬e ograniczone umysłowo.
Po c🤬j sie w dyskusje wdawac.. Robi swoje i do domu. Jakby jakis kundel ujadal przez balkon to tez by sie zajal uspokajaniem. Wyj🤬e wiecej powinni miec
To oczywiście wina lewicy że przygłupy walczą o każde drzewo żeby nie wycinać. Od razu skrajne argumenty w stylu: drzewa dają tlen, zaniedługo będziemy pustynią, wszędzie ten beton...
A gdy jakieś drzewo złamie się i kogoś zabije to ten sam przygłup powie: łooo matko, czemu tego nie wycieli wcześniej...
Albo jak ze swoją grażyną będzie stał w korku jadąc na wakacje to będzie psioczył: ło matko, jedna droga nad morze i znowu korki, w tej polsce to nic sie nie buduje...
A gdy jakieś drzewo złamie się i kogoś zabije to ten sam przygłup powie: łooo matko, czemu tego nie wycieli wcześniej...
Albo jak ze swoją grażyną będzie stał w korku jadąc na wakacje to będzie psioczył: ło matko, jedna droga nad morze i znowu korki, w tej polsce to nic sie nie buduje...
Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.
mógł im powiedzieć, że drzewa miały kontakt z covidem, mohery odrazu zaj🤬y by kagańce na swoje sztuczne szczęki i poszły sie modlić tam gdzie nie ma virusa

podpis użytkownika
poker better than life
No stare chłopy, ci drwalowie a w dyskusję z dziadkami uderzają... Po co?
Nie wiem, ja chyba za stary już jestem żeby się z debilami na debilny temat kłócić. Ja na wszelkie zaczepki odpowiadam "tak"
Nie wiem, ja chyba za stary już jestem żeby się z debilami na debilny temat kłócić. Ja na wszelkie zaczepki odpowiadam "tak"

Jakby tak się przysłuchać dobrze w pierwszym filmie, to mam skojarzenie z przemawiającym Hitlerem...
Niemcy też tylko wykonywali rozkazy....
Z drzew robi się pelet, czyli zarabia niezłą kase, proste....
Z drzew robi się pelet, czyli zarabia niezłą kase, proste....
Czyzby Klodzko? Najwieksze po świebodzicach gniazdo cyganow na dolnym slasku?

Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przyp🤬olić, inaczej dzień stracony.
Ten sam kaliber co debil w parku polujący z kamerką na auto z przyczepą. Niektórzy mają taką ubecką naturę, że muszą się do czegoś przyp🤬olić, inaczej dzień stracony.
Spokojnie, na szczęście jest covid. Wszystko wyrówna.
robsonx79 napisał/a:
Coraz więcej tych starych ormowców ostatnio. Swoje przeżyli, a teraz młodszym chcą zasrać ich młodość z zazdrości. I jeszcze waloryzacje emeryturek co chwila. Od kiedy wiem, że moja emerytura to będzie max połowa tego co mają obecnie emeryci, to nie żal mi ich w ogóle.
Spokojnie, na szczęście jest covid. Wszystko wyrówna.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie