📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Typ najpierw mówi, że przycisk "na żądanie" należy nacisnąć na 30 sekund przed przystankiem (bzdura), potem schodzi do 10 sekund. Coś mi się wydaje, że to specyficzny sposób członka Chrystusa Narodów na walkę z islamizacją Europy. Incydent miał miejsce w Londynie w autobusie linii 24, w okolicy stacji metra Mornington crescent. Ciekawe czy ktoś zgłosił sprawę do firmy obsługującej tę linię i czy podjęto jakieś kroki.

czy ten co interweniował zaraz po tym jak kierowca ruszył powiedział "dziękuję" ?

@up myślisz że tylko Pasha potrafi mówić "my friend"? To normalne powiedzenie, nie utożsamiaj tego z nikim.
Ogólnie poczytajcie sobie komentarze na Yt, ten typ to typowy debil przeszkadzający w pracy ludziom i kierowcy. Szkoda, że nie można takich zabijać od razu.
Ogólnie poczytajcie sobie komentarze na Yt, ten typ to typowy debil przeszkadzający w pracy ludziom i kierowcy. Szkoda, że nie można takich zabijać od razu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie