Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kierowca faktycznie niezły niedorozwój, gdyby mu nie działał wsteczny, to faktycznie takie pajacowanie miałoby sens. Wsteczny działa, a ten down się kręci jak baba przy parkowaniu

Baba myślała że jak powie mu wysiadaj podczas wyścigu to wysiądzie i będzie na jej rozkazy? Kase dostanie to będzie cala szczęśliwa
ProVVe napisał/a:
Baba myślała że jak powie mu wysiadaj podczas wyścigu to wysiądzie i będzie na jej rozkazy? Kase dostanie to będzie cala szczęśliwa
Czyli to nie jest tak, że wtargnął nieproszony, zniszczył cudzą własność i sp🤬olił?
Jak to jakiś debil Belg co nic i tak nie zrozumie o jeździć nie potrafi jak każdy Belg.
C🤬jkom się wydaje że im wszytko wolno.Rajdowcy to tacy sami p🤬deusze jak pedalaże tylko w konserwie.
Pathron napisał/a:
C🤬jkom się wydaje że im wszytko wolno.Rajdowcy to tacy sami p🤬deusze jak pedalaże tylko w konserwie.
Na przyszłość może wygrzebie z piwnicy minę przeciwczołgową, która została po wojnie i wykorzysta przy takiej okazji.

A mogli jak normalni ludzie wyciągnąć debila z auta i skopać dupe
żmij napisał/a:
Czyli to nie jest tak, że wtargnął nieproszony, zniszczył cudzą własność i sp🤬olił?
No oczywiscie ze tak. Wysiadzie, przeprosi, zalozy gumiaki, sam naprawi i gowniarz sie nauczy co to ciezka praca