Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Krak 2022-05-25, 7:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ActAnonymous 2022-05-25, 8:21 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Makulata 2022-05-25, 8:23
Zgłoś
gacek2121 2022-05-25, 8:40 1
Film już ma trochę czasu ale nie zmienia faktu że takie rzeczy się dzieją. Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, bo kiedyś miałem okazję rozmawiać z tego typu paniani że one mają odgórne nakazy (kiedyś kobieta mówiła że woli dać jednak "zupe" komukolwiek - wolontariuszom, służbom, itd niż na koniec dnia wylać w kanał bo tak się dzieje I ZADNA ORGANIZACJA NIE POWIE NIC O MARBKWANIU POZYWIENIA) a co do naszych "somsiadow" matki z dziećmi jechały do Polski wyrabiały pesele j w przeciągu 6/7 dni wracali do siebie, osoby czasem wracały w tym samym dniu zapytane dlaczego przeciez u was jest wojna odpowiadaly że wyobrażały sobie inaczej ta pomóc myślały że dostaną lokum- mieszkanie a tu trzeba czekać..., obecnie nie ma praktycznie wcale osób uciekających przed wojną( jak się zdarzają to promile) większość to typowy kombinatorskie przekraczanie granicy. A te ogromne kolejki na granicach wschodnich ? Przecież te auta nie jadą na wojnę, polityka Ukrajny spowoodwqla że handlarze ściągają auta na potęgę bo teraz im się bardziej opłaca a większość z nich ma nalepiony czerwony krzyż i skomlą o przejazd bez kolejki bo to na wojnę pojazdy...
Tak wiem jestem rosyjskim trollem, bo przecież każdy inaczej myślący w tej sprawie nim jest (troche sie w tym temacie moge wypowiedziec bo pracuje bezposrednio z naszymi wschodnimi sasiadmai)... podobnie było z covidem kto się nie szczepił był szurem a tu nagle duża część społeczeństwa przeżyła cobida bez stwierdzonego zarażenia i BEZ SZCZEPIENIA.
Zgłoś
predatorpenetrator 2022-05-25, 9:15
Zgłoś
~Angel 2022-05-25, 9:20 2
Kolejny temat o ukraińcach a wy jedyne co potraficie robić to skakać sobie do gardeł i wyzywać siebie na wzajem.

Potem zdziwienie że zamykamy takie tematy bo nie potraficie zachować minimum kultury w swych wypowiedziach.

podpis użytkownika

Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem