👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ojcieckogut napisał/a:
Ja jam żonę, dzieci i jestem szczęśliwy. Niech każdy żyje jak chce i potrafi. Nie ma co generalizować.
Natomiast faktem jest, że bez dzieci ludzkość wyginie, ale jak pisałem powyżej - nic na siłę.
Póki co, to jesteśmy na najlepszej drodze do wyginięcia... z przeludnienia

Jeżeli to nie jest ustawione to naprawdę mi przykro to słuchać.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
UnknownUser666 napisał/a:
Na nagraniu ta sama rodzina co przedtem tylko tym razem wszystkie trzy osoby na raz drą ryja.
Stary jest problemem. Bez kitu. Wczesnjej dalem komentarz na hardzie. Ale jednak sie mylilem....
mwaski - zupełnie nie. Kolega widzę załapał się swoją edukacją na okres straszenia przeludnieniem. Ja, jak byłem w szkole przeludnieniem straszyli nas już mało - głównym wrogiem ludzkości była dziura ozonowa. Dzisiejsza młodzież nie wie pewnie co to jest. Boją się globalnego ocieplenia.
Co do przeludnienia:
population.un.org/wpp/Download/Standard/Population/
chiny mają przyrost naturalny na poziomie 0,5% a indie 1%. Oba wskaźniki spadają, a według wyważonych szacunków od ok. 2050 w indiach przyrost naturalny będzie ujemy.
Tylko czarna afryka ma jeszcze spory przyrost naturalny, ale dużo trzeba żeby mieszkańcy tego rejonu dogonili w produktywności resztę świata.
Brak zastępowalności pokoleń to będzie problem drugiej połowy XXI wieku. Mam nadzieję, że tego nie dożyję.
Co do przeludnienia:
population.un.org/wpp/Download/Standard/Population/
chiny mają przyrost naturalny na poziomie 0,5% a indie 1%. Oba wskaźniki spadają, a według wyważonych szacunków od ok. 2050 w indiach przyrost naturalny będzie ujemy.
Tylko czarna afryka ma jeszcze spory przyrost naturalny, ale dużo trzeba żeby mieszkańcy tego rejonu dogonili w produktywności resztę świata.
Brak zastępowalności pokoleń to będzie problem drugiej połowy XXI wieku. Mam nadzieję, że tego nie dożyję.
To są właśnie takie patusy co nie potrafiły znaleźć pracy w polsce i wyjeżdżały do holandii, angli czy innego gówna. Dres dupa i sebastian por🤬ały i teraz mają brajanka
Największym błędem mojego życia jest to ze od urodzenia nie bylem wstwnie odinstalować sie od was patalogiczne dewianty
Czy tego nie powinno się zgłosić do jakiegoś UWAGA TVN czy inne?
KapejloneK napisał/a:
Gnojek to na bank nagrywa, chce mieć dowody. Jeszcze nie wie, że w nagrodę trafi do domu dziecka
I będzie miał spokój… Znam parę osób z domu dziecka.
Szkoda mi tego chłopaka.
„Downie głupi” - „Kretynko”
Moja skromna diagnoza: nieuleczalne, obustronne niedomaganie mózgowe.
Leczenie:
Elektrowczonsy 450V 3x20 min
Dziekujem, dowidzenia
„Downie głupi” - „Kretynko”
Moja skromna diagnoza: nieuleczalne, obustronne niedomaganie mózgowe.
Leczenie:
Elektrowczonsy 450V 3x20 min
Dziekujem, dowidzenia
Ten chłopak to Dawid tak?
Czy wiadomo co z nim jest?
Na pewno to nie pierwszy raz mu robi awanture. Gosc pozwalal jej na takie akcje od poczatku i ona przesuwala granice coraz bardziej az do takich numerow jak slyszymy. Sam jest sobie winny.
Z babami to jak z psami albo z dziecmi. Trzeba trzymac je krotko bo inaczej wejda na glowe.
Z babami to jak z psami albo z dziecmi. Trzeba trzymac je krotko bo inaczej wejda na glowe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie