Ja jam żonę, dzieci i jestem szczęśliwy. Niech każdy żyje jak chce i potrafi. Nie ma co generalizować.
Natomiast faktem jest, że bez dzieci ludzkość wyginie, ale jak pisałem powyżej - nic na siłę.
Póki co, to jesteśmy na najlepszej drodze do wyginięcia... z przeludnienia

Na nagraniu ta sama rodzina co przedtem tylko tym razem wszystkie trzy osoby na raz drą ryja.
Stary jest problemem. Bez kitu. Wczesnjej dalem komentarz na hardzie. Ale jednak sie mylilem....
Czytam i nie mogę
A nie yo xebym się przyp🤬alal
Każdy ma swe zdanie
Ja to odsłuchałem paręnaście sekund
I co k🤬a szkoda słuchać
Nerwów i komentarzy rzucanie do gardeł
Gowno i h🤬j
Co do przeludnienia:
population.un.org/wpp/Download/Standard/Population/
chiny mają przyrost naturalny na poziomie 0,5% a indie 1%. Oba wskaźniki spadają, a według wyważonych szacunków od ok. 2050 w indiach przyrost naturalny będzie ujemy.
Tylko czarna afryka ma jeszcze spory przyrost naturalny, ale dużo trzeba żeby mieszkańcy tego rejonu dogonili w produktywności resztę świata.
Brak zastępowalności pokoleń to będzie problem drugiej połowy XXI wieku. Mam nadzieję, że tego nie dożyję.
podpis użytkownika
Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...Czasem po cichu mówią mogliśmy to zrobić wczesniej. bo byłem poczęty w najlepszym wieku czyli mieli 30 pare lat.
Gnojek to na bank nagrywa, chce mieć dowody. Jeszcze nie wie, że w nagrodę trafi do domu dziecka
I będzie miał spokój… Znam parę osób z domu dziecka.
Szkoda mi tego chłopaka.
„Downie głupi” - „Kretynko”
Moja skromna diagnoza: nieuleczalne, obustronne niedomaganie mózgowe.
Leczenie:
Elektrowczonsy 450V 3x20 min
Dziekujem, dowidzenia
„Downie głupi” - „Kretynko”
Moja skromna diagnoza: nieuleczalne, obustronne niedomaganie mózgowe.
Leczenie:
Elektrowczonsy 450V 3x20 min
Dziekujem, dowidzenia
Ten chłopak to Dawid tak?
Czy wiadomo co z nim jest?
Z babami to jak z psami albo z dziecmi. Trzeba trzymac je krotko bo inaczej wejda na glowe.
Masz dobre podejście, ale można inaczej. Kiedyś trochę się meczyłem z kobietami bo mi bardzo zależało, żeby było wszystko dobrze, próbowałem wszystko kleić i obawiałem się o wszystko co dawało odwrotny efekt. Dopiero z wiekiem przyszła mądrość. Teraz głównie skupiam się żeby być ogarniętym, coś tam ćwiczę, coś dbam o siebie, ogarniam jakos takie hajsy i dzięki temu mam poczucie własnej wartości. A to już działa samoczynnie na Żonę. Kiedyś narzekałem na żadki seks, teraz aż unikam bo Żona się przestawiła. Dbajcie o siebie chłopy, jak w środku będziecie szczesliwy to takie baby wam nie straszne, nie dacie sobą pomiatać. Mieli by oddzielne konta, zaplacila by p🤬da za swoje bagaże drożej i tyle, wielkie halo. Obrzydliwa patologia.[/quot. Dobrze napisałeś. Znać swoją wartość i p🤬lenie zbywać i mieć w dupie