👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UnknownUser666 napisał/a:
Na nagraniu ta sama rodzina co przedtem tylko tym razem wszystkie trzy osoby na raz drą ryja.
jakis namiar na tego "tatusia"?
UnknownUser666 napisał/a:
Na nagraniu ta sama rodzina co przedtem tylko tym razem wszystkie trzy osoby na raz drą ryja.
Na nagraniu nie ma początku akcji, może szczyl faktycznie do starego podskakiwał z ryjem, dlatego stary mówi że ma go szanować. Przy współczesnym bezstresowym wychowaniu pewnie gówniarz sprowokował, a stary wybuchł.
0_rafiks_0 napisał/a:
jakis namiar na tego "tatusia"?
Szkoda chłopa, trzeba by mu jakoś pomóc, żona i gówniak wleźli mu na łeb i nie chcą zejść. Takie czasy, jakby się postawił to zaraz niebieska karta albo areszt, a torba z gnojkiem robią co chcą.
Dlatego jak cudownie wejść do dużego, pustego domu ... no naprawdę zajebiscie się oszukujesz że jesteś szczęśliwy żyj se sam i zdechniesz sam a benkarty z tych kurew co przypadkiem zalejesz na starość na bank podadzą Ci szklankę wody
Ja jam żonę, dzieci i jestem szczęśliwy. Niech każdy żyje jak chce i potrafi. Nie ma co generalizować.
Natomiast faktem jest, że bez dzieci ludzkość wyginie, ale jak pisałem powyżej - nic na siłę.
Ogólnie niezła patola się rozmnożyła, nie podchodzić i nie karmić. Może na GB zostaną na stałe i będzie w Ojczyźnie spokój,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie