👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem gdzie leży problem... nie chcecie takich problemów to nie umawiajcie się z patusiarami. Jakby laska mi tak wydarła ryja to by w tej samej chwili wyleciała za drzwi.
Zbysław napisał/a:
Kiedyś jedna taka próbowała raz na mnie podnieść ton t
To dostała z liścia
Klasnąłeś w dłonie po prostu

ciąg dalszy poproszę, najlepiej od momentu jak już dochodzi do rękoczynów
Nadal mnie szokuje, że ludzie takie coś wolą słuchać niż samotność. Co w nim/w niej takiego wspaniałego, że oddasz swój spokój i ciszę?
radek225 napisał/a:
problem
Trzeba bylo nam wszystkim dac znac przed slubem

Ale cos w tym jest niestety
oligoxystreone napisał/a:
Pierwszego czerwca biorę rozwód,dostane piwo?
Karmi. No chyba, że ją zaciukasz, to wtedy tak

Na nagraniu ta sama rodzina co przedtem tylko tym razem wszystkie trzy osoby na raz drą ryja.
radek225 napisał/a:
kilka stówek za nadbagaż. I o to tyle wrzasku? Dajcie niebiosa żebym ja codziennie się tylko z takimi "problemami" zmagał. .
Oj, żeby Cie niebiosa nie wysłuchały...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie