👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dobra, polecieli w końcu z trzema podręcznymi czy jednym dużym?
Ja nigdy tymi liniami dla biedaków nie latałem i zawsze miałem bagaż w cenie

Ja nigdy tymi liniami dla biedaków nie latałem i zawsze miałem bagaż w cenie

baba robi awanturę, prowokuje, potem lecą bluzgi, a facetowi zakładają niebieską kartę,
pewnie on nagrywał, bo to nie pierwsza sytuacja
pewnie on nagrywał, bo to nie pierwsza sytuacja
przyznawać się którego to sadola stara taka jebnięta , na którego sadola tak mordę drze ?
Panie Radosławie 225 masz Pan łeb na karku. Z byłą miałem tak, że co jakiś czas musiała być inba, bo jej się emocje nie zgadzały i byle co potrafiło zdetonować minę. Ja wychodzę z założenia, że problem to jak na łeb coś leci, albo ktoś ci łeb urywa itp, a nie jakieś gówna dnia codziennego typu, że naprawa auta mi się przedłużyła i jej dziś nie zerżnę. XD
Ja tam się nie znam za bardzo, ale oni chyba do siebie nie pasują albo pasują bo oboje reprezentują patologię? Sam już nie wiem, pomóżcie mi to zrozumieć bo się gubię w tym wszystkim

Kiedyś jedna taka próbowała raz na mnie podnieść ton t
To dostała z liścia
To dostała z liścia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie