Kłótnia w związku, baba chce odejść.
-Kochanie nie odchodź, bez ciebie umrę!
-nie udawaj takiego romantyka
-nie udaję, bez ciebie naprawdę umrę z głodu
r................2
2014-12-30, 21:35
Parówki same się nie odgrzeją...
Jak facet nie umie gotować albo przynajmniej sobie jedzenia zrobić to c🤬a i lamus a nie facet.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Dwóch pedałów w rurkach się pokłóciło?
Bo to jest tak facet zarabia a żona robi za te pieniądze obiad

Są od siebie zależni, tzc on od niej mniej bo jak się wk🤬i i wyrzuci szmatę z domu to może zamówić pizze

Ale ile można jeść pizze i dowózkowe żarcie, lepiej mieć dziołchę i kija ma się gdzie zanurzyć ;p Z kobietą jest spoko ale trzeba jej założyć krótki łańcuch żeby z kuchnii nie wychodziła
cienkie jak sik pająka...
k................m
2014-12-31, 0:54
Umrzeć z głodu w obecnych czasach to można tylko z braku kasy. Nie z braku kucharki. No chyba, że ta baba go utrzymywała, wtedy nabiera to sensu.
Po drugie większość kobiet przyzna, że faceci jednak lepiej gotują. Babskie potrawy są zazwyczaj nudne jak flaki z olejem, niedoprawione, płaskie w smaku. No i powtarzalne, c🤬jowo u nich z innowacjami, eksperymentami. Nap🤬lają to czego mamusia nauczyła i koniec.
R................y
2014-12-31, 5:40
K🤬a co kanapki sobie nie zrobi albo kotleta? Jest j🤬ym debilem ? Ja wiem że to k🤬a kawał ale to nawet nie jest suche tylko płytkie jak tania dz🤬ka.
R................r
2014-12-31, 7:18
@kalium bo baby gotują wg przepisu od babki/matki. Od wieków mówiono, że faceci to najlepsi kucharze i tyle.
o................i
2014-12-31, 9:44
Bongman, kalium, Ragar
potwierdzam i skoczę do sklepu po

dla Was
Potwierdzam
Faceci to lepsi kucharze.
Wystarczy popatrzeć po najlepszych hotelach, kto jest szefem kuchni.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
C🤬jowe to jak prezerwatywy starych bongmana.
może jest sparaliżowany i nie potrafi się ruszać
k................k
2015-01-01, 19:09
to niech k🤬a umiera jak se ugotować k🤬siarz nie umie do h🤬ja.
No chyba, że ona zarabia a on na bezrobociu.
M................i
2015-01-01, 20:30
Panowie powyżej mają ból dupy.
Ale żart rzeczywiście kijowy