Dlaczego ona krzyczy jakieś "donbas nyger" skoro kierowca jest człowiekiem, białym człowiekiem?
Tępy naród
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
To i tak wina pewnie murzynów była tylko tak mordy drą, ja im nie ufam.
BarmanInternetu napisał/a:
Dlaczego ona krzyczy jakieś "donbas nyger" skoro kierowca jest człowiekiem, białym człowiekiem?
jak to u czarnych - ubogi zasób słów i rzucanie epitetami które często mają sie nijak do rzeczy.
Co to za rezerwat?
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Nie wk🤬ia was to jak Amerykanie w kółko powtarzają tą samą sentencję albo jedno słowo, przecież to jest irytujące i świadczy o tym że są kretynami bo nie potrafią zbudować pełnego zdania.
Ta biała w pick upie ją tak nazwała, a murzyna krzyczała pytająco "dumb ass nigga?".
Coś jak, "Czy właśnie nazwałaś mnie donbas niger?"
[ Dodano: 2024-11-28, 00:30 ]
szopen_rs napisał/a:
Nie wk🤬ia was to jak Amerykanie w kółko powtarzają tą samą sentencję albo jedno słowo, przecież to jest irytujące i świadczy o tym że są kretynami bo nie potrafią zbudować pełnego zdania.
Bardzo w c🤬j irytujące. Myślałem że tylko według mnie...
Na koniec nazywa go "bro" więc wszystko cacy, to tylko sprzeczki braci w świecie małp
Te p🤬lone murzyny to mają jakąś blokadę w mózgu że ciągle powtarzają jedno słowo w kółko. Dumbass nigga chyba z 10 razy pod rząd małpa powiedziała.
Dumbass nigga.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Ta czarna złapała jakiegoś laga
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Jak ja słyszę te drące się czarne baby, to mam od razu ochotę przyj🤬 w pysk. Widać to genetycznie zaprogramowane.
Zauważyliście, że negroidy powtarzają jakąś frazę po kilka, kilkanaście razy?

podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!