Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-07-02, 10:48 3
A co to jest auschitz? Podobne do nazwy jednego z polskich obozów, ale mam wątpliwości.
Zgłoś
Kaprys 2016-07-02, 11:09 33
@Loasroa - Następny debil. JAKI POLSKI OBÓZ? Hitlerowski, durna pacynko.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-02, 12:01 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~PowerBoBass 2016-07-02, 12:20 1
To w końcu co to za polski obóz ten auschitz, może bym pojechał?
Zgłoś
towelie 2016-07-02, 21:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jan.rzut 2016-07-02, 23:55 2
Joe to taki polski Józek, a nie Jasiek.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-03, 6:34
Skoro już wlazło na główną, a dosyć długo mnie nie było to muszę to napisać.

Wszyscy wiemy że to był polski obóz w polskim mieście, w dużej mierze zbudowany przez Polaków.

Kłótnia z żoną jest jak polowanie na słonia, wszystko sprowadza się do tego żeby z małą dzidą do niej startować.

Pozdrawiam, dziękuję.
Zgłoś
saves 2016-07-03, 7:15 2
Z moją jest jak koncert legendarnej kapeli. Najpierw najnowsze kawałki, a później wracamy do starych przebojów.
Zgłoś
Kaprys 2016-07-03, 7:51
Piti1234555 napisał/a:

NIEMIECKI, kapciu.

Następny który sugeruje, że nagle powstał jakis dziwny naród Nazistowski tudzież Hitlerowski.

A kto wymyślił obozy? Naród polski, niemiecki? Zatem... Przemyśl szanowna Kuboto.
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-03, 11:08
Kaprys napisał/a:

A kto wymyślił obozy? Naród polski, niemiecki? Zatem... Przemyśl szanowna Kuboto.

Hitler był austriackim zydem, ale jakos tak się złożyło ze został niemcem, więc był przedstawicielem narodu niemieckiego.
Zgłoś
Neton 2016-07-03, 11:08
Kaprys napisał/a:

Tu sobie poczytaj o obozach Obozy Koncentracyjne
I te obozy nie były nazistowskie tylko co najwyżej Nazistowskich Niemiec ( bo Niemcy stał się Nazistowskie a nie na odwrót ) A polska miała swoje obozy dopiero w PRL-u ( dla kombatantów i partyzantów Polskich z okresu II wojny światowej )
Zgłoś
Diggerx 2016-07-03, 12:02
coś tu się popsuło
Zgłoś
konto usunięte 2016-07-03, 13:55
Zgłoś
PoliteP 2016-07-05, 2:23
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem