niesadystyczne ale za to własna produkcja
filmik z naszego klubu z Pabianic. niestety zima w tym roku niezbyt się popisała, przez co mielismy bardzo mało materiałów filmowych, no ale zawsze to jakaś odskocznia od kompa a przy tym w c🤬j frajda i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni
im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Obejrzałem tylko kawałek bo mnie takie filmiki nie kręcą, ale zajebisty macie ten klub BMW jak na 4 samochody jakie widziałem w materiale 2 to VW...
Ja otworzę szkołę baletową i zacznę przyjmować zawodników MMA...wyjdzie na to samo...
Ja otworzę szkołę baletową i zacznę przyjmować zawodników MMA...wyjdzie na to samo...
skill na śniegu przy 30km/h jaki skill ?
twój skil w tym ze masz auto z napędem na tył ?
bo ja widzę tylko tyle sikilu w tym filmiku
1.6
twój skil w tym ze masz auto z napędem na tył ?
bo ja widzę tylko tyle sikilu w tym filmiku
1.6
poprzednie komentarze doskonale ujmują co czuje po 5 sekundach tego ŚWIETNEGO filmiku z Twojego ŚWIETNEGO klubu...
Kocham tą markę, ale wasz pokaz...
robisz coś z pasji rób to nadal ale zachowaj dla siebie, pokazuj to co robisz naprawdę dobrze, albo nie pokazuj nic.
PS: nie jest to złośliwa uwaga lecz cenna rada
robisz coś z pasji rób to nadal ale zachowaj dla siebie, pokazuj to co robisz naprawdę dobrze, albo nie pokazuj nic.PS: nie jest to złośliwa uwaga lecz cenna rada
ALTON napisał/a:
Chłopak ma radość z bety za 3 koła większą, niż ja po lodziku od starego.
Za 3 koła to 3 takie bety kupisz i jeszcze ci na paliwo wystarczy.
Krótko i na temat:
P.S.
Miałem e36 M43B16 i dawało radę latać bokiem więc ci którzy twierdzą że to wiocha i nie możliwość to, życzę najpierw zdania prawka za parę latek i wypadu na zlot motoryzacyjny (mówię o prawdziwym a nie takim na Facebook'u poprzez oglądniecie galerii i kliknięcia "lubię to")
P.S.
Miałem e36 M43B16 i dawało radę latać bokiem więc ci którzy twierdzą że to wiocha i nie możliwość to, życzę najpierw zdania prawka za parę latek i wypadu na zlot motoryzacyjny (mówię o prawdziwym a nie takim na Facebook'u poprzez oglądniecie galerii i kliknięcia "lubię to")
Nie rozumiem twojej napiny... postawie ci browara za ten "dryftyng" abyś osiągnął upragnioną główną, ale spójrz prawdzie w oczy... brakło wam nabiału aby pocisnąć mocniej. Uczcie się uczcie chłopaki, najlepiej od kolesia z T3...
Basco napisał/a:
Nie rozumiem twojej napiny... postawie ci browara za ten "dryftyng" abyś osiągnął upragnioną główną, ale spójrz prawdzie w oczy... brakło wam nabiału aby pocisnąć mocniej. Uczcie się uczcie chłopaki, najlepiej od kolesia z T3...
ale po co mocniej? bo nie czaję... to jest parking i ciasne uliczki. jakis wielki specjalista od gumowych dzwonków już wczesniej napisał ze dobry drift to predkość min 170. litości! pewnie można bylo szybciej i mocniej, tylko po co? żeby później bylo 30 aut do malowania czy wymiany zawieszeń? nie napinam się tylko jak widzę niektóre komentarze to jestem za aborcją. dzieci nie mające o niczym pojęcia zabierają głos w temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie