Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:18
Klub BMW 316i
BMWswap • 2012-03-03, 0:10
niesadystyczne ale za to własna produkcja filmik z naszego klubu z Pabianic. niestety zima w tym roku niezbyt się popisała, przez co mielismy bardzo mało materiałów filmowych, no ale zawsze to jakaś odskocznia od kompa a przy tym w c🤬j frajda i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-03, 10:54 5
Obejrzałem tylko kawałek bo mnie takie filmiki nie kręcą, ale zajebisty macie ten klub BMW jak na 4 samochody jakie widziałem w materiale 2 to VW...
Ja otworzę szkołę baletową i zacznę przyjmować zawodników MMA...wyjdzie na to samo...
Zgłoś
makabrax 2012-03-03, 10:57 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-03, 13:07 1
skill na śniegu przy 30km/h jaki skill ?
twój skil w tym ze masz auto z napędem na tył ?
bo ja widzę tylko tyle sikilu w tym filmiku
1.6
Zgłoś
I_am_what_I_am 2012-03-03, 13:32 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
JarekJUHC 2012-03-03, 14:22
poprzednie komentarze doskonale ujmują co czuje po 5 sekundach tego ŚWIETNEGO filmiku z Twojego ŚWIETNEGO klubu...
Zgłoś
Apollon 2012-03-03, 15:14 6
Kocham tą markę, ale wasz pokaz... robisz coś z pasji rób to nadal ale zachowaj dla siebie, pokazuj to co robisz naprawdę dobrze, albo nie pokazuj nic.
PS: nie jest to złośliwa uwaga lecz cenna rada
Zgłoś
picasso1974 2012-03-03, 15:16
miałem nadzieję że zobaczę kawałek fajnych samochodów a tu samo gówno poniemieckie z lawetowego importu!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-03, 15:19 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-03, 16:24 8
Zgłoś
~Velture 2012-03-03, 16:54 2
ALTON napisał/a:

Chłopak ma radość z bety za 3 koła większą, niż ja po lodziku od starego.

Za 3 koła to 3 takie bety kupisz i jeszcze ci na paliwo wystarczy.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Andrev 2012-03-03, 17:57
dobra a teraz mi napisz jakim telefonem to nagrywałeś?
Zgłoś
HondaH22 2012-03-03, 18:05 5
Krótko i na temat:

P.S.

Miałem e36 M43B16 i dawało radę latać bokiem więc ci którzy twierdzą że to wiocha i nie możliwość to, życzę najpierw zdania prawka za parę latek i wypadu na zlot motoryzacyjny (mówię o prawdziwym a nie takim na Facebook'u poprzez oglądniecie galerii i kliknięcia "lubię to")
Zgłoś
BMWswap 2012-03-03, 18:09 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-03, 18:32 2
Nie rozumiem twojej napiny... postawie ci browara za ten "dryftyng" abyś osiągnął upragnioną główną, ale spójrz prawdzie w oczy... brakło wam nabiału aby pocisnąć mocniej. Uczcie się uczcie chłopaki, najlepiej od kolesia z T3...
Zgłoś
BMWswap 2012-03-03, 19:38 1
Basco napisał/a:

Nie rozumiem twojej napiny... postawie ci browara za ten "dryftyng" abyś osiągnął upragnioną główną, ale spójrz prawdzie w oczy... brakło wam nabiału aby pocisnąć mocniej. Uczcie się uczcie chłopaki, najlepiej od kolesia z T3...

ale po co mocniej? bo nie czaję... to jest parking i ciasne uliczki. jakis wielki specjalista od gumowych dzwonków już wczesniej napisał ze dobry drift to predkość min 170. litości! pewnie można bylo szybciej i mocniej, tylko po co? żeby później bylo 30 aut do malowania czy wymiany zawieszeń? nie napinam się tylko jak widzę niektóre komentarze to jestem za aborcją. dzieci nie mające o niczym pojęcia zabierają głos w temacie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem