niesadystyczne ale za to własna produkcja
filmik z naszego klubu z Pabianic. niestety zima w tym roku niezbyt się popisała, przez co mielismy bardzo mało materiałów filmowych, no ale zawsze to jakaś odskocznia od kompa a przy tym w c🤬j frajda i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni
im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:42
Zapraszam do klubu Golf 1,4 (1,9 SDI też) W zasadzie wszytskie fury do 70KM zapraszam, można mieć 200KM ale po co? nasze motto wolno jedziesz dalej zajedziesz.
Moc emocji gwarantowana:)
Moc emocji gwarantowana:)
Sory chlopaki ale jadac 40 km/h na sniegu to nawet kobiety moga sie poczuc jak Ken Block. Majac pol roku prawko robilem boki golfem na sniegu na skrzyzowaniach i rondzie a wczesniej do czynienia z tym mialem grajac w NFSa. Nie, nie zmontowalem z tego filmiku i szczerze to nie widze sensu. Jak bede mial umiejetnosci i bede krecic boki na asfalcie miedzy pacholkami wtedy uznam to za umiejetnosc ktora warto sie pochwalic, chociaz i tak bedzie to nic w porownaniu z pierwszymi lepszymi filmami na YT z popisami rajdowcow i drifterow.
Zabawa ze slizganiem sie po sniegu autem jest na prawde przednia, przyznam ale jak widze tu wstawki z "treningiem, umiejetnosciami, wlozonym wysilkiem i potem" to smiech mnie ogarnia. Troche powagi panowie jezeli chcecie sie reprezentowac jako klub.
Zabawa ze slizganiem sie po sniegu autem jest na prawde przednia, przyznam ale jak widze tu wstawki z "treningiem, umiejetnosciami, wlozonym wysilkiem i potem" to smiech mnie ogarnia. Troche powagi panowie jezeli chcecie sie reprezentowac jako klub.
@up no właśnie ciebie się też to tyczy Colinie MCrae - więcej powagi mniej ściemniania
zejdź na ziemie
BMWswap napisał/a:
umiecie chociaz filmik zmontować? no! czekam
![]()
dałbym linka, ale dostane warna za reklamy
Mnie to zastanawia jak co poniektorzy z was "kreca baki" samochodami z przednim napedem. Wiecie ze skrecenie kol i zaciagniecie recznego to nie sa baki? Chyba, ze wy tak na wstecznym, to w takim razie zwracam honor.
Wracajac do tematu, to jestem fanem marki, mam juz swoja 3 bete (do napinaczy - nie za 1000zl), i nigdy nie mam zamiaru kupic nic innego. Sam naleze do klubu BMW.
Kolego BMWswap, nie odczuj tego jako ataku, ale film jest naprawde slaby. Moja pierwsza beta na ciasniejszych parkingach i rondach lepsze drifty robilem. Nie odbieraj tego jako atak, tylko jako ocene goscia, ktory tez siedzi w temacie.
A co do nazwy klubu to mogliscie zostawic samo BMW Klub, te 316i to troche przypalowe
No, ale za samo BMW w filmie piwo leci
Wracajac do tematu, to jestem fanem marki, mam juz swoja 3 bete (do napinaczy - nie za 1000zl), i nigdy nie mam zamiaru kupic nic innego. Sam naleze do klubu BMW.
Kolego BMWswap, nie odczuj tego jako ataku, ale film jest naprawde slaby. Moja pierwsza beta na ciasniejszych parkingach i rondach lepsze drifty robilem. Nie odbieraj tego jako atak, tylko jako ocene goscia, ktory tez siedzi w temacie.
A co do nazwy klubu to mogliscie zostawic samo BMW Klub, te 316i to troche przypalowe
No, ale za samo BMW w filmie piwo leci
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie