konto usunięte
2012-03-03, 21:43
Tak plujcie jadem jak tam wam z tych zębów jadowych cieknie. Gdyby nie dubstep, filmik byłby w 100% do oglądnięcia, a tak tylko w 99% bo muszę wyciszyć :p. I co, że tanie auta? Ważne, że frajda jest, że coś robią a nie siedzą i jebią kąśliwe komentarze. Powchodziłem na profile i połowa z was za kierownicą to siedziała tylko chyba na rowerze. Macie ciekawszy filmik, lepsze auta, robicie lepsze rzeczy tymi autami? Jeżeli tak to dajcie filmik ocenimy, a jak nie to GTTFO! Polska to dziwny kraj. Pierwsze komentarze tylko "kasa, kasa, tanie auta, kasa, chłam". Boli Was to, że ktoś ma a Wy nie? Zaróbcie, kupcie lepsze auta i pokażcie jacy z was DK.
Jak chcecie drifty na asfalcie to sami róbcie rowerami - da się, wnioskując po materiałach w internecie.
Ziomek nie przejmuj się. Dobrze robicie, fajna zabawa. Do następnych filmików oszczędź dubstepu. Wielu ludzi go nie trawi i choćby dlatego walą komentarze jak popadnie.
Ave.
Velture napisał/a:
Napisałeś to z kompa.......
Nie udawałem eksperta.
Velture napisał/a:
nie trudno mieć coś droższego niż 20 letnie bmw.... jakbyś popracował to byś wiedział. Idź mamusie poproś o kieszonkowe jak to potrafisz najlepiej.
Co do pierwszej części to widać że znajomość rynku bmw jest Ci obca. Za dobry egzemplarz e30 musisz zapłacić tyle co za dobry samochód z rocznika 2006/2007
Kod:
http://otomoto.pl/bmw-318-bmw-e30-m3-321km-C22957843.html
Zwróć uwagę na rok produkcji datowany na '88.
A co do reszty to nie proszę "mamusi o kieszonkowe" ponieważ zarabiam wystarczająco dużo aby takim łakom jak ty robić przykrość. Skoro już tak fajnie poruszyłeś ten temat to muszę Cię uświadomić że pracuje jako kierowca w jednej z lepiej prosperujących firm logistycznych w Warszawie. Na płace nie narzekam : )
Jeżeli chcesz komuś ubliżyć to posiadaj chociaż podstawową wiedzę na jego temat, burku.
Najlepszy z tego filmu jest podkład muzyczny
nie za film piwo ale za podejście do sprawy pozdrawiam:)
konto usunięte
2012-03-03, 22:13
No to jest materiał na wiocha.pl a nie na sadistica
pkh
2012-03-03, 22:15
wydaje mi sie ze nie ma sie czym chwalic, na sniegu kazdy tak umie tylko trzeba miec naped na tył.... równie fajnie smigałem polonezem
Zawsze chciałem zadać to pytanie. Skąd wzięła się nazwa waszego klubu ?
Przemistrzowski trening umiejętności - 1.6 drift