niesadystyczne ale za to własna produkcja
filmik z naszego klubu z Pabianic. niestety zima w tym roku niezbyt się popisała, przez co mielismy bardzo mało materiałów filmowych, no ale zawsze to jakaś odskocznia od kompa a przy tym w c🤬j frajda i przemistrzowski trening umiejętności i zachowania auta na śliskiej nawierzchni
im więcej potu na ćwiczeniach, tym mniej krwi w boju
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
🔥
Farciarze ...
- teraz popularne
Poziom niektórych gimbusów tutaj i ich poziomu znajomości rynku BMW osiąga szczyty. Nie mówiąc już jacy wszyscy Królowie Driftu co zapewne 90 % widziała go tylko w NFSie ;]
Nie chciałbym nikogo obrażać, bo szanuję wszystkich, którzy lubią sobie dobrze pojeździć, ale nic specjalnego tu nie widać. A co do prucia się do starych samochodów, to stare są najlepsze!
Tytuł by zmienił na "Wieśniaki na Ikeji" lepiej brzmi i tak w ucho wchodzi
@BMWswap Nie jestem w temacie jakie tam masz/macie układy z jbb z łdz(odsyłam do YT) ale mam wrażenie że chłopaki mogli by wam trochę pomóc/doradzić. Co do samego filmu nie neguje a i fanem nie jestem ważne , że coś robicie i wam się chce...
nie jestem fanem bmw, w zadnym raziem, ale wsią nie walicie, a co drugi hejter tutaj jest zawodowym drifterem widze, tylko ze przypuszczam ze nie ogarnelibyscie tego co na tym filmiku. Swiatowym poziomem nie powalacie, ale piwko za hobby i zapał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie