Klub
konto usunięte
• 2013-01-15, 15:12
Dyskoteka na środku sali. Ludzie stoją w kole, w którym goście tańczą breakdance.
Przez chwilę nikt nie tańczy, parkiet pusty.
Nagle na środek pada gość, jakby umarł.
Wszyscy patrzą ze zdziwieniem, aż tu nagle gość zaczyna wywijać jak zawodowiec.
Wszyscy krzyczą i klaszczą.
Dopiero jak odgryzł sobie język, zorientowaliśmy się że miał atak padaczki.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre macie te dropsy! ^^
konto usunięte
2013-01-15, 16:06
a propo bretgensa
20 km ode mnie w takiej jednej małej miejscowości jakiś rok temu koleś się utopił po tym, jak głupkował ruszając się dziwnie pod wodą. Plaża cała pełna, każdy miał oczy skierowane na niego nie mogąc powstrzymać się ze śmiechu (wszyscy piwko w ręku bo bez tego się nie obejdzie). po paru minutach się okazało że był pijany i nie mógł/ nie potrafił wydostać się na powierzchnie dlatego zaczął panikować. trochę głupio bo nikt mu nie pomógł a dość spora grupka osób tam stała.
To jest nic. U nas w mieście w klubie autentycznie tańczyła laska z padaką. Na imprezę przyszła z ciotką, która poinformowała Dj-a o sytuacji. Dziewczyna sobie tańczyła, ale nie do końca ogarnięty Dj zapuścił strobola. Padła, się trzęsła itd. Ludzie się rozstąpili, a mój pato-kumpel podbił do niej i na cały głos: "Jedziesz tego breaka! A teraz dawaj na głowie!". Potem dobiegła do niej ciotka tej dziewczyny i show się skończyło.
Ten sam pato-ziomek kiedyś w pubie widząc wchodzącego po schodach murzyna wstał z przerażeniem w głosie: "Ludzie! Tam na dole jest chyba pożar! Dawajcie gaśnicę, (i wskazując na tego nygera) ten spalony gościu jeszcze się tli!".
konto usunięte
2013-01-15, 19:32
nie ma co, usmialem sie do lez
@jolmen13 - za bambusa dostajesz piwko
konto usunięte
2013-01-15, 20:47
Dyskoteka na środku sali. Ludzie stoją w kole, w którym goście tańczą breakdance.
Przez chwilę nikt nie tańczy, parkiet pusty.
Nagle na środek pada gość, jakby umarł.
Wszyscy krzyczą i klaszczą.
Dopiero jak przestał się ruszać, zorientowaliśmy się, że naprawdę nie żyje.
@up
dobrze żeście się nie przyłączyli byście mu tylko wstydu narobili