Giry by ogolila choć
To noga chlopaka, baranku

To noga chlopaka, baranku
Też może ogolic, czleku
A ty cipe tez golisz?
Golić to może za dużo powiedziane, ale przycinać owłosienie takich miejsc jak nogi, pachy, czy genitalia (już o plecach czy klacie nie mówiąc nawet!) to by jednak wypadało. Jak facet hoduje dłuższe włochy na brzuchu niż na głowie to jest p🤬loną małpą.

Golić to może za dużo powiedziane, ale przycinać owłosienie takich miejsc jak nogi, pachy, czy genitalia (już o plecach czy klacie nie mówiąc nawet!) to by jednak wypadało. Jak facet hoduje dłuższe włochy na brzuchu niż na głowie to jest p🤬loną małpą.
Ja chopka nie znam, więc nie miałem kiedy go ogolic ✌️
z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak poj🤬e

z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak poj🤬e A faceci tak maja, klata i brzuch owlosione, chyba ze jestes c🤬a z wyj🤬ym w kosmo estro to zamiast wlosow druga p🤬da ci rosnie \;p
Z tym że włosy rosną po goleniu szybciej to c🤬ja prawda i było to badane, można jedynie odnieść takie mylne wrażenie ponieważ po goleniu końcówki włosów są "ostre" i sprawiają wrażenie jakby było ich więcej i były twarde.
z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak poj🤬e A faceci tak maja, klata i brzuch owlosione, chyba ze jestes c🤬a z wyj🤬ym w kosmo estro to zamiast wlosow druga p🤬da ci rosnie \;p
Taaa, k🤬a. A przez linie telegraficzne krowy mleka nie dają. Wierzysz w zabobony jak ciemny chłop pańszczyźniany!
I nie zapomnij, że "prawdziwy mężczyzna" to ma brodę po pas. Na szczęście, wprzeciwieństwie do ciebie ja nie mam jakichś kompleksów, które leczę dowartościowując się jaki to ja męski jestem i że X to tylko prawdziwi mężczyźni mają/robią a inni to nieprawdziwi.