Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
zubek25 2020-06-15, 19:28 1
Giry by ogolila choć
Zgłoś
daerragh 2020-06-15, 19:34 2
zubek25 napisał/a:

Giry by ogolila choć

To noga chlopaka, baranku
Zgłoś
Konto usunięte 2020-06-15, 19:42
daerragh napisał/a:

To noga chlopaka, baranku

Też może ogolic, czleku
Zgłoś
daerragh 2020-06-15, 19:46 3
Sk8 napisał/a:

Też może ogolic, czleku

A ty cipe tez golisz?
Zgłoś
Konto usunięte 2020-06-15, 21:27 3
daerragh napisał/a:

A ty cipe tez golisz?

Sprawdź
Zgłoś
ellsworth 2020-06-15, 21:28
daerragh napisał/a:

A ty cipe tez golisz?

Golić to może za dużo powiedziane, ale przycinać owłosienie takich miejsc jak nogi, pachy, czy genitalia (już o plecach czy klacie nie mówiąc nawet!) to by jednak wypadało. Jak facet hoduje dłuższe włochy na brzuchu niż na głowie to jest p🤬loną małpą.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-06-15, 21:40
ellsworth napisał/a:

Golić to może za dużo powiedziane, ale przycinać owłosienie takich miejsc jak nogi, pachy, czy genitalia (już o plecach czy klacie nie mówiąc nawet!) to by jednak wypadało. Jak facet hoduje dłuższe włochy na brzuchu niż na głowie to jest p🤬loną małpą.

Ja chopka nie znam, więc nie miałem kiedy go ogolic ✌️
Zgłoś
piotrekt1976 2020-06-15, 22:44 13
ellsworth napisał/a:

z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak poj🤬e A faceci tak maja, klata i brzuch owlosione, chyba ze jestes c🤬a z wyj🤬ym w kosmo estro to zamiast wlosow druga p🤬da ci rosnie \;p
Zgłoś
paero123 2020-06-15, 23:25 1
Ależ ją rozśmieszyło to, że ktoś uważa, iż jej chłop ma dużego k🤬sa.
Zgłoś
psycholll 2020-06-15, 23:29
c🤬jowe, nic nie rozumiem
Zgłoś
Crisko 2020-06-16, 7:04 2
piotrekt1976 napisał/a:

z ujem na lby sie zamieniles czy jak ? wiesz co sie dzeije z wlosami jak zaczynasz je przycinac? zaczynaja rosna jak poj🤬e A faceci tak maja, klata i brzuch owlosione, chyba ze jestes c🤬a z wyj🤬ym w kosmo estro to zamiast wlosow druga p🤬da ci rosnie \;p

Z tym że włosy rosną po goleniu szybciej to c🤬ja prawda i było to badane, można jedynie odnieść takie mylne wrażenie ponieważ po goleniu końcówki włosów są "ostre" i sprawiają wrażenie jakby było ich więcej i były twarde.
Zgłoś
ellsworth 2020-06-16, 22:43
piotrekt1976 napisał/a:

Taaa, k🤬a. A przez linie telegraficzne krowy mleka nie dają. Wierzysz w zabobony jak ciemny chłop pańszczyźniany!
I nie zapomnij, że "prawdziwy mężczyzna" to ma brodę po pas. Na szczęście, wprzeciwieństwie do ciebie ja nie mam jakichś kompleksów, które leczę dowartościowując się jaki to ja męski jestem i że X to tylko prawdziwi mężczyźni mają/robią a inni to nieprawdziwi.
Zgłoś
Tuco 2020-09-14, 0:04
Jedna metroseksualna p🤬deczka z zezem wyjaśnia typiarę girą jej samca i awantura gotowa. Ja p🤬lę, ale macie rozkminy.
Zgłoś